PR CUAET
-
А після того як подав заявку десь можно переглянути заповнену форму IMM5710?
-
Что именно Вас смущает? Я сейчас опишу свою ситуацию с вопросом, мне кажется, у Вас похожий вопрос.
-
Ну не все тут франкофоны, чтобы понять ваши ответы
-
Ага, тобто я відповідаю від імені дитини (7 років), а на питання "Чи хочете Ви подати заяву на члена родини" ставлю "ні", і все йде від імені дитини - просто окрема заява, але з моїм підписом. Правильно? Бо на себе я вже відправила, ще місяць тому, і зараз змінити не можу.
-
Вам треба було подаваючи на себе - там вказати ДА і додати дитину. У вас тоді було би дві аплікації та два пакета
-
Якщо ви подаєте на дитину - то дитина ні якого депендент вже не може додати до себе. Тому - відповідь НІ
-
Та B1 есть, на бытовые темы говорю. И для работы официантом хватает)
-
Допоможіть, будь ласка! Я вже створила дві анкети на стаді перміт для дитини - на своєму аккаунті і аккаунті чоловіка 😂 На одному аккаунті до питання "Чи хочете Ви подати заяву на члена родини" я розповідала про себе, на другому розповідала про дитину. Результат однаковий: спочатку вимагають документи на заяву для дорослого, а потім на дитину. Я вже обом нам подала на продовження ворк перміту, тобто подавати мені заново без сенсу. Що робити? Я бачу так: я завантажую всі документи на себе знову (щоб система пропустила), але пишу лист-пояснення офіцеру, що свою заявку я подала раніше, а це лише заявка для дитини. Чи це так? І куди мені цей лист-пояснення прикріпити? Чи є інший шлях? Заздалегідь дякую 🙏
-
Доброго дня. Дитина у 14 років не може відкрити свій кабінет. Тобто, якщо кабінет відкрито на її ім'я , то це теж зробив хтось з батьків. Зазвичай, всі робили аплікації на дітей зі своїх кабінетів
-
Hey there Sokoliuk, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую! 🌷🌷🌷
-
Так
-
Зараз вам треба на початкових відповідях вносити всі дані тільки дитини - тобто як би це дитина відповідає . В відповідь НІ - бажаєте додати ще когось.
-
Hey there Алексей, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
А селпип сдала?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/get-documents.html
-
Hey there Aндрей, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Ворк перміт
-
доброго дня, скажіть будь ласка коли робимо довідку про несудимість з України то треба з дії робити і вкладати в лист чи лише копію паспорта, анкету та чек ?
-
При условии,что программа будет рассматриваться с такой же скоростью как сейчас☝️. Но хочется верить,что в апреле начнут шевелиться.🤞🙏.
12 Jan 2024, 17:45
Post 116498 of 390835
3 minutes ago