PR CUAET
-
В Україні ви можете піти в любий ДП і оформити там. У Львові є , в Житомирі є вільні слоти
-
Посоветуйте адвоката для подачи на Гуманитарную программу
-
Черга електронна. Зайдіть в любе відділення Документ і почитайте умови
-
Якщо Ви зареєстровані в CRA my account, то можна відправити в електронному вигляді. Якщо немає доступу до CRA my account, то можна відправити через бухгалтера або будь-кого, хто має representative id. Або самостійно поштою.
-
А в Україні яка ситуація, можливо знаєте? Дивилася наші ДП, теж нема дат, чи просто не показує тут
-
Доброго дня. Якщо брати довідку з Польщі не самостійно а через юриста то буде швидше по часу чи так само?
-
Але не всі країни приймають такі, наприклад у Шенген не можна с продовженним їхати
-
Є жива черга, але є можливість зробити електронну, щоб мати гарантію, що вас приймуть.
-
Якщо до кінця паспорту залишається 2 місяці, чи ні?
-
Ага за 2 місяці до кінця паспорта і ти обмежений в пересуванні, бо паспорт має бути дійсний 6 місяців
-
Можна на 5 років подовжити старий паспорт без полювання на слоти
-
По всій Європі? Бо розглядала цей варіант десь місяць тому, то було багато.
-
Я читала шо багато країн вже не приймають такі, може раніше приймали. Навіть у консульстві було сказано що можуть звикнути проблеми.
-
Я тоже пытался, помоему нашу программу там нельзя отследить или позднее...
-
Знайомі їхали і все було гаразд.
-
Можливості зробити електронну немає, бо немає вільних слотів. Ми про це говоримо, вище повідомлення є
-
Так кидали ж фото люди, ворк перміт виданий в аеропорту 1го квітня датою першого квітня. Тобто виходить продовжують видавати
-
Можливо коли вони приймуть заявку і пришлють номер то вона зʼявиться і тоді щось можно буде змінювати
-
Я тільки що продивилась Кельн, Мадрид, Валенсію і Гданську то немає. Але я зараз не дивилась прям всі-всі країни Європи де є наш ДП
-
Це може бути хтось, прилетівший 31 березня , а у черзі вже отримавший воркперміт 1 квітня.
12 Jan 2024, 17:45
Post 118508 of 387298
3 minutes ago