PR CUAET
-
А куди зникла гілка ЕЕ?
-
Я так розумію у вас там має з'явитися кнопка якщо буде можливість добавити саме через secure account. Бо в мене наприклад такої технічної можливості не було тому я досилала через веб-форму.
-
Можно ли в секьюр акаунте в ответ на запрос добавить несколько документов? Или только через вэб форму?
-
Друзі, на жаль "добродії" (можливо конкуренти) видалили декілька важливих гілок у цьому чаті. З десятками тисяч корисних повідомлень... Навмисно чи ні я незнаю. Але відновити немає можливості. Або я просто не вмію. Прохання: 1. Чи є серед вас або ваших знайомих ті хто розуміються в телеграмі і можуть допомогти з відновленням. В support я уже написав. Вackup не допоміг. 2. Допоможіть користною інформацію в новостворених гілках, поділіться досвідом, дайте відповідь на запитання участників
-
Друзі, на жаль "добродії" (можливо конкуренти) видалили декілька важливих гілок у цьому чаті. З десятками тисяч корисних повідомлень... Навмисно чи ні я незнаю. Але відновити немає можливості. Або я просто не вмію. Прохання: 1. Чи є серед вас або ваших знайомих ті хто розуміються в телеграмі і можуть допомогти з відновленням. В support я уже написав. Вackup не допоміг. 2. Допоможіть користною інформацію в новостворених гілках, поділіться досвідом, дайте відповідь на запитання участників
-
-
Напишіть в підтримку Телеграму. Мають допомогти
-
Такая же была ситуация, после полугода оставил это дело. Тогда надо сдавать IELTS, celpip
-
Щиро дякую за відповідь
-
Бо їх не видалили) просто багана апка)
-
Я писала, але відповідь стандартна і не по темі
-
В день коли прийшов AOR
-
Привіт
-
Це так дивно, бо в мене є тепер і нові і старі гілки…..
-
По закінченню курсу Вам мають видати сертифікат, яка б форма навчання не була
-
У не модератора нема таких прав
-
Якщо в мене не денна форма цих курсів, то мені сертифікат не дадуть ?
-
Мабуть, ніколи
-
Я онлайн була, вживу звичайно краще але у мене немає можливості їздити інперсон
-
Я чекала чергу 3 місяці після тестування початкового.
12 Jan 2024, 17:45
Post 11894 of 388077
14 minutes ago