PR CUAET
-
було безкоштовно
-
Зазвичай, приходить протягом 3-5 робочих днів. То ще й недовго ви чекаєте
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, чи є якісь затримки на разі з виплатою допомоги 3к$, бо я чекаю вже протягом 4-ох робочих днів і нічого не приходить
-
Ви випадково не знаєте чи це роботодавець повинен платити за мене ,чи я? І яка вартість? Де можно знайти інформацію по цій темі ?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, форму 5283 надо заполнять от каждого члена семьи или только от основного заявителя? семья из 4 х человек.
-
Дякую
-
Це можете зробити лише ви. Роботодавець може отримати для вас LMIA, надати джоб оффер, референс леттер.
-
Сьогодні прийшло оновлення, з'явилась дата сьогоднішня. Що це може означати???
-
Добрый день. Не подскажете на каком этапе могут позвонить из иммиграционнки работодателю?
-
Будете мати пр скоро... Коли ви мали AOR поділіться)?
-
Це означає що далі Ваш шлях буде наступний: Після того як отримаєте final decision в gсkey, наступним отримаєте лист від порталу IRCC Permanent Residence Confirmation Portal (Portal1), дe ви маєте зробити відповідь на лист інформацією про Вас і депендантів (яку саме інфу побачите в закріпленні PDF в цьому ж листі). Далі отримуєте лист від порталу PR Portal (PR confirmation) - Your PR Confirmation case has been successfully submitted (Portal2), зайдете на цей портал і внесете данні про Вашу адресу проживання та загрузите фото (для ПР картки) і підтвердите що ви в Канаді (поставите галочку). Вже далі, отримаєте лист від офісу що видаватиме Вам eCoPR PR Portal (PR confirmation) - eCoPR Available for Download, що вони Вас вітають з тим що ви вже ПР. Саме з цього моменту ви офіційно ПР. Далі нюанси - отримання картки, але для цього вже нічого робити не потрібно буде, просто очікування.
-
Так, можна і тиждень чекати, або навіть більше. Але в більшості людей 3-5 робочих днів
-
А буває що довше?
-
Спасибо
-
Так, це було до 31 березня
-
Безкоштовно знімали обмеження з WP.
-
Альберта
-
Вибачте, не зрозумів
-
По вартості, на жаль, вас не зорієнтую
-
За LMIA сплачує роботодавець. А вже при поданні на ворк перміт ви сплачуєте за новий ворк перміт
12 Jan 2024, 17:45
Post 118959 of 398857
35 minutes ago