PR CUAET
-
Відписувалась одна дівчина минулого тижня, вона подалася по AOS на початку лютого і отримала номінацію
-
Дуже дякую за такий інформативний пост! Скажіть, будь ласка, я кілька разів перечитувала інформацію на оф. сайті і не можу найти про те, що dependants of applicant мають знаходитись в Канаді обов’язково, чи про те, що не можна виїжджати з Канади( як дехто каже). Може я щось пропустила, то вибачаюсь наперед
-
Для реєстрації у ЕЕ - вища освіта не потрібна. Але вона потрібна для балів. А для підтвердження стажу - потрібно зовсім інше, а не освіта
-
В неї НОК був вищий
-
Подався 09/02 тиша
-
Мені брокер казала, краще, щоб лежали, але для ньюкамерів на те можуть закривати очі. А можуть і не закривати, як пощастить
-
Підкажіть будь ласка а після сдачі біометрії був лист чи тиша?
-
Також нок високий і нічого…
-
Тобто навіть за кордоном можна замовити термінове виготовлення?
-
Дякую за вашу відповідь 💝
-
6.01 - тиша
-
Можна і терміновий. В нього інша вартість. Вся інформація є на сайті. Скільки по факту займає виготовлення, вже на місці треба питати. Ми раніше завжди робили паспорти через Документ. Але це було в Україні. Терміновий був готовий менш, ніж за тиждень. Нам, наразі не критичний термін виготовлення, бо забирати все одно будемо не раніше червня, тож терміновим не цікавимося
-
По віку немає по PEQ
-
Але ми говоримо про паспортний сервіс «документ», а не про виготовлення паспорта через консульство
-
@tax_canada_accounting
-
Чи може хтось порекомендувати україномовного податкового бухгалтера. Калгарі. Дякую
-
Можна. Читайте умови на сайті
-
сам паспорт виготовляют зазвичай швидко, а ось доставка його до консульства, цей етап може тривати і місяц, і півроку
-
Підкажіть будь ласка чи треба продовжувати номінацію (AOS), якщо ще не отримала AOR та номінація дійсна до кінця квітня? Подалася на на фед. етап на початку лютого, тож AOR очікується аж в травні.
-
Як отримати найшвидше Довідку про несудимість з України?
12 Jan 2024, 17:45
Post 119468 of 391677
3 minutes ago