PR CUAET
-
t.me/MOMMSOFCANADA
-
Коли відновлять чат по AOS?
-
На сайті Канади зазначено, що можна отримати онлайн на сайті або звернувшись до посольства. Робити обидва кроки, як я розумію, не потрібно. Але я не фахівець у цьому питанні. Можливо є ті, хто обізнані краще стосовно цього питання. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/united-arab-emirates.html
-
Треба нести цю довідку в посолтство еміратів щоб дали своб довідку від них? Бо в українському посольстві так, наприклад, що треба длвідка онлайн з дії а потім вони свою дадуть . Що типу все одно треба з посольства.
-
З цим самим питанням приходьте мінімум через пів року)
-
А вы справку криминальную заверяли в консульстве?
-
Знову субота, знову імміграційний стрім. Запрошую t.me/sklexperience?livestream
-
Запрошую на щосуботній стрім. Сьогодні час змінено- 12:30. До зустрічі
-
Привіт. Можливо хтось може для зразку скинути свій офер з з роботи. Так як мій роботодавець не розуміє що я від нього хочу, гуглив але не розумію як він має виглядати. Можна в пп. Дякую
-
Трошки випав з теми, хтось вже получив позитивне рішення? 🤔
-
Кого добавить в группу для мамочек? У кого есть детки? Напишите мне в личку
-
Вітаю ! Підкажіть будьласка в Торонто в аеропорту до якої години видають сін номер.
-
Ну по чесному- у вас її поки немає. Якщо цікавить кібербезпека - зайсвйтеся самоосвітою і вчіть англійську на високий рівень
-
І мені дуже потрібна допомога імміграційного консультанта. Підкажіть перевіреного.
-
Привіт. Чи може хтось порадити перевірених міграційних консультантів?
-
Скоріше всього "Вісь розвитку Європи" зміститься на схід континенту , де немає таких "мігрантів" або їх мало щоб впливати на суспільне життя країни
-
Воно так і буде
-
Усе може бути 😔
-
Тому Західна Європа і Північна Америка скоріше всього через років 10-15 потопляться у крові коли цих елементів буде достатньо щоб у політичному плані впливати на країну і у них будуть паспорти (громадянство місцеве)
-
У Канади інша політика(
12 Jan 2024, 17:45
Post 11978 of 387358
less than a minute ago