PR CUAET
-
Усе може бути 😔
-
Тому Західна Європа і Північна Америка скоріше всього через років 10-15 потопляться у крові коли цих елементів буде достатньо щоб у політичному плані впливати на країну і у них будуть паспорти (громадянство місцеве)
-
У Канади інша політика(
-
Вони половину Європи через років 5-10 знищать
-
Їх треба відстоювати і депортувати а не пускати
-
Зараз у всьому світі кіпіш... Відкривають програму для палестинців, і ніхто не знає що буде в Канаді. Жодна з сусідніх країн не готова їх впускати, бо уже знають з історії що ті творили...
-
Чув ще таку фразу : "Добре закордоном тому хто в Україні нічого немав" і це є напевно правда
-
Це точно... Але люди терплять, пашуть...і з роками трохи легше
-
Був в Німеччині рік - там добре хіба як народився там і то в східних регіонах бо на заході країни хаос і незрозумілі кадри
-
Добре там де нас нема як то кажуть
-
Но я хотела посмотреть как живут в других странах...не по наслышке. И хотелось показать ребенку...
-
У всех разные) но у меня муж воюет на востоке, а мы с дочкой выехали...она учится
-
А вы если не секрет с какой причины уехали в Канаду? Интересно с какими данными и историей люди приехали в Канаду и по какой причине
-
Ну если так легче мне уже в Украине остаться, после увольнения со службы может в менты пойду а там уже как-то будет
-
Не знаю
-
А в США?
-
Реальность не оправдывает ожидания... Конечно, многое зависит от провинции, количества людей в семье и к чему люди привыкли. Аренда квартиры 1500-2000дол. Комната 700-1000 дол.в среднем. Можете посмотреть на зарплаты, но они указаны до вычитания налогов, на руки около 1800-2000 сначала, если получится устроиться на полную ставку. Цены на продукты тоже высокие, можно посмотреть в интернете. Много людей приехали, и продолжают ехать... Конкуренция везде)))
-
И долго он у вас уже?
-
Кризис?
-
Нет, там не сталкивалась
12 Jan 2024, 17:45
Post 11995 of 390787
about a minute ago