PR CUAET
-
Готові?
-
Хто може підказати: куди вписати в декларацію гроші "alberta day care subsidy"? Чи їх не потрібно вказувати, якщо вони non-taxable?
-
Правильное решение, вдруг они примут! Держу кулачки 🙏
-
Всім привіт. Чи є тут ті, хто чекає на final decision більше місяця після biometrics та medical exam completed? Цікавить саме по програма PNP non EE (AOS) Дякую.
-
Завтра попробую набрать, и поеду 10 числа тоже , мне тут ехать 15 минут. Я думала что я нажимаю покинуть страницу а покинула очередь🤦🏼♀️
-
Ну это вообще прикол. Попробуйте позвонить, вдруг они смогу принять вас
-
В 4:18
-
А во сколько сегодня был слот?
-
Интересно кто-то уже подавался на rural с этими новыми правилами где требуют предоставить всю финансовую отчетность от работодателя? Интересно как работодатели на это реагировали, соглашались ли предоставить?
-
Тобто 27 лютого ви отримали biometrics & medical completed, чи це з моменту AOR?
-
Чекаємо з 27 лютого
-
Теж цікавить
-
Проверяла сразу, ничего там нету плюс на почту пришло подтверждение отмены записи(
-
Ппц я цілий день полюю кожні 10-15 хвилин і не бачив жодного(
-
Я теж відміняв, тому що подумав, що мені з Вінніпега до Оттави у той ж день літати. Переплутав день та місяць. Але не відмінилося. Перевірте після авторизації кнопкою "Активні запити".
-
Привіт, може хтось підкаже , подався на зняття обмежень, прийшов цей лист, пише що можна працювати до September 2024, але сам вп до 2027
-
Може не треба було писати в консульство і в день запису прийти та показати email, що є запис. А там вже якщо скажуть що відмінено, то говорити що ви нічого не відміняли і це можливо збій. Бо по іншому мабуть з ними не домовитись( Але надіюсь що зможуть вас прийняти
-
Я вибачаюсь за тупе питання Але воно так і повинно бути? Вона ж супер маленька виходить
-
Відбитки і медицина completed були в перші половині лютого, 26 лютого отримали запит на резюме та військовий квиток, 27 лютого ми відправили. 4 березня background verification in progress і далі тиша
-
Он там один совсем был и я просто в нужную секунду наверное зашла, если еще и не примут в итоге будет очень обидно, уже голова болит от этого сайта за целый день😩
12 Jan 2024, 17:45
Post 119964 of 412099
6 minutes ago