PR CUAET
-
Добрый день! Нужно ли подгружать свои дипломы ВО, если в чек листе о них не указано?
-
Є набагато більше українців, які ще не подалися...але через те, що ми тиснемо на уряд, вони будуть лише згортати підтримку іншим. Але то є по-українськи - головне, щоб мені дали, а після нас - то байдуже
-
А еще с 1 июля приплывают Киты ) Супер зралище т.к. сюда приплывает рибка, которую можно по берегу собирать или прсото ловить сачком с берега и засолить и есть целлый год :)))) youtu.be/BZVK92PxSzE?feature=shared&t=298
-
В Маунт Перлі
-
А ви в якому місті?
-
а я думаю що все вийде. навіть якщо буде маленький комент від представника ircc про терміни чи будь що інше- це вже буде перемога
-
Ми навіть не ставали в чергу, бо реально швидше до школи піде, ніж потрапить в садок.
-
Зрозуміло, ми в черзі вже другий рік, я вже втратила надію(( скоріш до школи вже піде
-
Ось посилання на сторінку про це на офіційному сайті: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html
-
А нічого не вийде, то моя совість буде чиста що я зробила для своїх родичів та громади що змогла.
-
Це ваша позиція і ваш вибір. В мене інша. І той хто шугається від слова українець- то расізм. Може prioritized, може зрозуміти строки чи чому розгляд справ на паузі більше 2 місяців. Як вийде
-
пишіть. ми вас підтримаємо. а скептиків і плакальщиків будь ласка не втручатися а сидіти на дивані і дивитися мелодрами
-
Тоже 13 марта в трекере появилось :старт чек бекграунд. Интересно сколько времени. На федеральный подались в октябре. В январе пришло аор. По факту от подачи на федеральный прошло чуть больше 6 месяцев
-
Тому що українці не так рвалися у Канаду, як індуси і китайці! Тому навіть і англійську не вчили
-
Не видумуйте. Уряд так не працює. Кажу вам 100%
-
Я хочу написати у ці організації що мають з ними постійні зустрічі. Operation Ukrainian Safe Heaven і так далі
-
Привіт.хто подавався в Отаві на паспорт з Ванкуверу? Не було питань чому з Ванкуверу аж в Отаву?
-
Не турбуйтесь. Все буде нормально. Українці теж різні, як і інші. Є багато дуже успішних. Але, давайте писати. Я теж підтримуючи, але не знаю як зараз дістатись до IRCC. З останнім міністром був дуже гарний контакт, а цього я поки не знаю
-
я не бачу в цьому списку українців. India was once again the top source country of new immigrants in 2023 with 139,715 Indian citizens becoming Canadian PRs. China came in second with 31,765. The Philippines were in third place with 26,950. Next was Afghanistan with 20,165, taking fourth place from Nigeria, which came in fifth with 17,445
-
Давайте зробимо драфт листа в Гугл доксі, щоб потім можна було перевірити, що ми нічого не забули. Я би вказав всі факти, що є і конкретно перерахував би, що потрібно від них
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago