PR CUAET
-
я сказав символічно про лодку. виїхали легально 😄
-
Як я бачу це питання Канаду не цікавить як ви уникнули чи не уникнули служби. За конвенцією злочини повʼязані з призовом до війська за кордоном не переслідуються. Їх цікавить кримінал бекграунд та якщо служили то як і де.
-
Як мені пояснили це більше з метою секюріті чека робиться. Якщо не служив то взагалі плюс
-
У нас мама так отримала WP, хоча візу отримала у 2019 і на початок війни була тут в Канаді, брат подав її онлайн на WP, а зараз подали її на PR
-
Флешбек з кордону в Румунії 🥲
-
все ок. ми всі майже в одній лодці
-
в кожного своя історія
-
Вибачте може виглядало що я сперечаюся. Я такожділюся думками
-
можливо ви праві. тому я і хотів щоб ці питання ми детально обговорили в групі
-
Я думаю це вони просять вказати в рамках пояснення історії військової служби а не чи служив чи ні і чому.
-
я не кажу що їх цікавить. я питаю - що в такому випадку надавати по military запиту
-
Так це ж інше
-
А хто сказав що Канаду цікавить такий доказ ? Ви ж додаєте кримінал чек рекорд з України при аплікації.
-
Обговорював це питання з консультантом та можу поділитися висновками: 1) вам не треба взагалі щось про легально/нелегально виїхали з України пояснювати 2) ви додаєте будь який документ військовий туди (приписне/квиток/тощо) з перекладом 3) якщо служили десь то тоді пишете все це в форму, якщо ні, то так і пишете я не служив у нас країна вільна, мене до 27 років на строкову службу не призивали
-
як один з варіантів. або продовжуєш паспорт чи виготовляєш новий - ставимо на облік
-
зараз знайду і вам скину для підтвердження
-
це не вимоги. якщо ви уважно прочитаєте запит по military - там вказано- якщо служив- заповнюєте форми, якщо не служив - надати документи чому звільнений від служби (наприклад по стану здоровʼя)
-
А де ви побачили такі вимоги?
-
Та ніхто. Просто українська сторона може не видавати довідку про несудимість якщо не станеш або не видасть новий закордонний паспорт
-
А хто вас заставить прийти до консульства. Думаю нічого з того не буде
12 Jan 2024, 17:45
Post 12266 of 389554
less than a minute ago