PR CUAET
-
Вы им так и напишите: пришлите, пожалуйста официальное письмо о том, что я могу усилиться без получения стади пермит, в котором будет указан мой номер uci.
-
Пишу
-
Напишіть мені в особисті його прізвище і чи подавали документи з витягом
-
@nastasia_lih Анастасія, доброго дня. Наскільки я зрозуміла, ви працюєте в консульстві в Едмонтоні. Вибачте, якщо не вірно))) У мене є питання: - відправляли ще 5.02.24 два окремі конверти для справки о несудимості. Мені прийшла вже місяць назад. Чоловіку досі ні. Як можна дізнатися, чи вони отримали взагалі його документи/в обробці/ чи втрачено? Додзвонитися складно.
-
Раніше місця додавались з вівторка по суботу 4-6 вечора, але поки що ми відкриваємо запис по понеділках на 2 тижні вперед
-
Дякую!
-
Зависит от noc. Мой сын получил номинацию как apprentice cabinetmaker
-
Благодарю. Напишу еще раз.
-
Не важливо де Ви зловите слот, Вас там приймуть. Просто Ви забираєете можливість подати комусь зі свого округу
-
Так живу в едмонтоні, ні просто жива черга, приходите і все, перед мною було лише двоє чоловік
-
Дуже дякую)
-
Доброго вечор. Уточніть будь ласка. Слоти виставляються лише один день у понеділок о 9:00. На протязі тижня немає сенсу шукати слоти?
-
А якщо мати слот Торонто/Оттава але я в Калгарі? Чи це не впливає?
-
Дякую Вам усім за лояльність, я була готова до нападу шакалів, а сьогодні ще раз переконалась що наші громадяни найкращі❤️
-
В нас не було.
-
В мене і в чоловіка кредитний рейтинг з'явився десь через 2 місяці після відкриття кредиток. А до того часу ми перевіряли - кредитний рейтинг був відсутній. Ні хорошого, ні поганого.
-
@nastasia_lih Дякую Вам, що Ви вирішили прийти до нашої групи. Не злякались, як співробітники інших консульств. Це достойно пошани.
-
Якщо в мене є лише « прописное свидетельство» яке я отримав лише в 16 років у Криму і не був в Україні 10 років з 18 років , то чи виникнуть в мене якісь проблеми з подачею на закордонний паспорт ? Чи являється то військовим обліковим документом ?
-
Дякую! Мабуть мені не дано отримати паспорт
-
Хочу поділитися новиною : 30 січня 2024 подалася на продовження WP і його продовжили до квітня 2027 р . Минулий був до квітня 2025р .
12 Jan 2024, 17:45
Post 123406 of 389854
less than a minute ago