PR CUAET
-
Так мне уже пришло approval letter с номером нового wp. Я хочу понять через сколько он будет в моем почтовом ящике
-
Чекайте. Мої з 17 лютого без якихось рухів поки ще. На біометрію сина 14 років ще не запрошували.
-
Та и с Эдмонтона жду уже 2-й месяц украинскую справку о несудимости((((
-
Доброго дня. Можливо хтось знає, чи видає консульство в Торонто довідки по середах? На їх сайті пише, що так, але в смс вказано усі дні, крім середи. А як в реальності?
-
Довідка тимчасово переміщеної особи - це реєстрація місця проживання на території України осіб, які переїхали з окупованої території.
-
Довідка про проживання = прописка (витяг з Дії) виглядає так :
-
10 марта
-
Паспорт в мене до 2028 року .
-
А ви коли подалися на новий воркперміт?
-
Я ещё жду((((
-
Внутрішній паспорт є, але він вже не дійсний кілька років(
-
Я своїй мамі цілий квест зробила. Там треба ти в ЦНАП по місту проживання, отримати довідку повну на руки. Потім піти в реєстр і щоб вони внесли всі дані з довідки в систему Потім обновіть застосунок в має появитися через 24 години. Якщо ні - написати тез підтримці дія в тг
-
Ще є реєстрація у консульстві по місцю проживання в Канаді. Консульський облік. Донька так реєструвалась, бо теж знялась з прописки в Україні.
-
Але старий паспорт то у вас є? В ньому хоча б минуле місце реєстрації є? Цього повинно бути достатньо
-
Дочке пришло через пару дней после сообщения с новым вп- до 31 марта 2027
-
Можливо, просто раніше було з окупованої
-
Проконсультируйтесь у иммиграционного адвоката, а не в чатах. Тут реально много дезинформации.
-
Дякую велике
-
Не обов'язково з окупованої. З любої України в інше місце проживання України. Можно переїхати з Дніпра до Ужгорода та зареєструватися ВПО.
-
Я телефонував в Торонто бо до Єдмонтону не зміг дозвонитися, вони сказали підходить останнє місце проживання якщо немає актуальної прописки
12 Jan 2024, 17:45
Post 123645 of 389556
8 minutes ago