PR CUAET
-
Жартуйте, ми вже валер'янки накапали 🤣
-
Хотів було пожартувати, але люди можуть неправильно зрозуміти 😄. Ну хай мають надію
-
Мы подавались по программам: fsw+ pnp . Pnp заняло 3 месяца с лишним, федеральный этап уже длится 7 месяцев. Суммарно уже ровно 11 месяцев идет процесс. И по телефону нам сказали, что мы и так в приоритете))) так что я бы не рассчитывала на какие-то сверхбыстрые сроки только потому, что мы украинцы. По reunification мы тоже подались, но отозвали заявку.
-
Чекайтк, скільки часу пройшло?
-
Є дуже багато дописів та навіть нещодавній репорт щодо роботи IRCC від House of Commons, що ті строки на сайті дуже не точні. Не вбивайте у людей надію на краще 😃. Хтось каже по гуманітарній програмі отримували pr картки за 2-3 місяці.
-
Все що я бачив по цій програмі від 24 жовтня що усі ідуть в чергу з усіма аплікантам. Я от сестру подав 15 листопада і нічого досі не прийшло
-
Уже роблять 😉 не цій програмі, бо вона нова і статистики ще немає, але по AOS українці отримують номінацію за 2 тижні, що раніше було до 6 міс, деякі люди писали що навіть за 1 день отримали номінацію.
-
Так зараз щось було вроді, що українцям мали б швидше розглядати, в пріоритеті. Тому сподіваємось, що це буде не 2 роки)
-
Також в закріплених є відповіді Остапа на моє питання як то проходить. І є гілка eCopr там все детально
-
Я реаліст 😄. Всі подачі на ПР робив собі сам і на всі ворк та стаді перміт екстеншени теж сам(а було їх 4 чи 5). І як сіс працює памʼятаю тому не тішу ілюзіями себе про якийсь швидкий розгляд в 1 рік. Доїду до дому гляну скільки там зараз розгляд на ПР, але мені здається там було більше ніж 36 міс. І ніхто для українців ніяких виключень робити не буде, усі будемо в черзі з усіма
-
Есть 7 дней чтоб подтвердить в Канаде человек или нет
-
Я не уверенна, что вы сможете найти линк. Но при подаче inland аппликат получит вот такое письмо когда дело будет близко к завершению.
-
Так, це лише думки) а то зараз народ тут за серце похвастається
-
Так 😀
-
Щойно відкрила Манітобу і вона так само згорнулася, весь чат очистився від повідомлень…
-
А, ну то пальцем в небо про 2 года.
-
Все залежить від складності кейсу і везіння , комусь може зайняти в декілька місяців , а комусь 2 роки
-
Це нова програма , ніхто не може передбачити скільки часу буде тривати розгляд
-
На цю програму нема ніде строків
-
А где такое опубликовали? Про 2 года.
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago