PR CUAET
-
Зрозуміло, дякую
-
Вы к солнцу подключились, авторизировались, через 3 минуты ловить начинаем
-
Треба буде летіти назад за паспортом також
-
Ну так, вам треба ще накинути пару сотень $😒
-
Я попереробив форму і надіслав через Case specific inquiry web form
-
Це перший запит по цій формі чи ви вже відправляли їм одну в PDF форматі?
-
Теоретично вам це потрібно повідомити і в федералів і до провінції. Провінція може дати кілька місяців на пошук роботи але якщо робота не знайдеться то можу відмовити. Крім того поки провінція ставить на паузу також вибирали можуть поставити на паузу
-
Для статистики: подалась на візу 12 березня з Канади. Рішення щє чекаю.
-
Капєц, тоді не знаю, може Остап відповість шо це може бути
-
Ну у меня уже четвертая неделю началась. Не такие уж они и быстрые. Но когда я им на почту писал что б добавить т4 в заявку, они в ответе отдельно отметили что сейчас у них большая загрузка и время ожидания увеличилось
-
Воно не повинно закупити ви вказуєте і те і інше. Більше того буває таке що людей взагалі три роботи і вони всі в один час
-
Просто по курсу на сьогодні?
-
Я не замічав щоб це якось об'єктивно впливало на терміни
-
Дуже дякую, це якраз те, що юрист мав наувазі. Чоловіку запропонували роботу за кордоном на уряд, ми описали ситуацію юристу і це була його відповідь. Дякую!
-
часткове)) одна нога тут, друга там, як то кажуть))
-
Пишіть точний стрім плз Дякую
-
Я робила пост в українці в Канаді,щоб написали скаргу під постом консула. Але всі забили велики @рен. То після цього не дивуюсь, що ніхто нічого не робить. Ніхто не хоче нічого робити. Навіть просто написати під постом не хочете
-
My timeline OINP Employer job offer - foreign worker stream Sep 15, 2023 - Expression of interest Dec 5, 2023 - Invitation to apply Dec 18, 2023 - Submitted Jan 8, 2024 - Decision in progress Apr 8, 2024 - Approved Score 57 NOC 21232
-
Жесть кайф 😂 вони чекали пока я за океан поїду щоб слоти виставити 😂
-
Ничего не изменилось, где затмение??? Боты перехватили, проклятые
12 Jan 2024, 17:45
Post 124832 of 386702
8 minutes ago