PR CUAET
-
часткове)) одна нога тут, друга там, як то кажуть))
-
Пишіть точний стрім плз Дякую
-
Я робила пост в українці в Канаді,щоб написали скаргу під постом консула. Але всі забили велики @рен. То після цього не дивуюсь, що ніхто нічого не робить. Ніхто не хоче нічого робити. Навіть просто написати під постом не хочете
-
My timeline OINP Employer job offer - foreign worker stream Sep 15, 2023 - Expression of interest Dec 5, 2023 - Invitation to apply Dec 18, 2023 - Submitted Jan 8, 2024 - Decision in progress Apr 8, 2024 - Approved Score 57 NOC 21232
-
Жесть кайф 😂 вони чекали пока я за океан поїду щоб слоти виставити 😂
-
Ничего не изменилось, где затмение??? Боты перехватили, проклятые
-
шо, є слоти на сонці? а на місяці?))
-
А вони з консульства в консульство не роблять доставку?
-
Так дійсно може бути ми бачимо в більшості провінцій нагрузку зросла кратно в тому числі через українців
-
Доброго дня, ви сами подавалися чи з імміграційним консультантом?
-
Новий консул. Ніхто навіть не хоче лишити йому повідомлень під постом. Чи ви думаєте, що щось зміниться якщо ми тут просто будемо писати і ніфіга не робити?
-
Доброго дня, прийшов сьогодні запит, чоловік не служив по стану здоровʼя але має тимчасовий квиток ,прийнятий на тимчасовий облік запасу з позначкою різноробочий , як правильно подати інформацію, чи долучити переклад тимчасового посвідчення, цього достатньо? Можливо у когось була подібна ситуація, дякую 🙏
-
Підкажіть будь ласка , якщо Довідку взяли в Україні і звісно, що вона на укр мові , що далі з нею робити ? Просто переклад довідки треба замовить ? Чи якесь нотаріальне посвідчення треба робити ?
-
В Торонто взагалі хмарно😒 Нічо не видно
-
Так ніхто не хоче палець об палець вдарити
-
пік доречі буде пізніше, приблизно о 12:43 МТ
-
Зато в Кракові на завтра є слоти.
-
Дорогі Українці, допоможіть, будь ласка, порадою. 1. Дитина має візу та дозвіл на навчання до грудня 2024по програмі CUAET, чекаю на його новий паспорт. Моя віза до 2025року. Чи можливо його візу перенести у новий паспорт ? Як ? Якщо не можна , то які мої подальші дії? На даний момент ми не в Канаді. 2. Якщо я зараз маю рік дозволу на роботу , як я зможу його продовжити в подальшому? 3. В яких провінція максимально найшвидше можна отримати PR?
-
Ну тому і їм поріг на скарги бо якщо то 10 людей з 30 к напише то шо їм до того ...но якщо то 30 к напише тут, ще може 30-40 к людей в Торонто то може їм шось в голову і зайде
-
Ти що ржака «Щодня»🤣🤣🤣
12 Jan 2024, 17:45
Post 124846 of 402593
4 minutes ago