PR CUAET
-
Яке місто?
-
А як ви побачили що кліматичні депозитом? В мене gst теж чеком, сподіваюсь вже на нову адресу прийде
-
Може хтось знає, зайшов на сайт консульства через пріват банк. Хотів зловити слоти. Через деякий час, знов через банк зайти не можу. Що робити, через що краще заходити в систему пршуку слотів на паспорт? Дякую
-
Ось цього не знаю, треба читати сідати на офіц сайті
-
Це навіть тоді коли вона закінчилась? Я думала продовжити можна до дати expiration
-
теж не додзвонився.. тепер ще й gst бачу шо чеком вислали🤡 а кліматичні вже буде депозитом показує морок…
-
А если я уже на основании налоговой декларации получил за предыдущий год не подавая анкеты RC151? То калькуляция и выплаты будут и дальше продолжать поступать?апрель15,июль 15 и т.д?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, чи можна продовжити дитячий паспорт? який вже був продовжений раніше на 3 роки.
-
Всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Набираю групу дітей від 6 років для вивчення англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні та часових формах. Також можливі індивідуальні заняття. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Ну якщо вирішите це питання дайте знати То я вже думаю Їхати на стару квартиру питати наші листи😂
-
А сколько Эдмонтонское консульство эти довидки делает? У меня тоже 3 месяца как прошло.
-
6 на 12 квітня
-
Багато було?
-
Це супер!
-
Без них не зловила б
-
Люди у цьому чаті попередили
-
Рандомно зʼявився слот
-
Близько 13:30
-
Це вдень було? Поза графіком
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи можна проплачувати послуги за виготовлення паспорта через Canada Post? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 125067 of 404187
about a minute ago