PR CUAET
-
t.me/prcuaet/10234
-
Блин. Идиотизм. Почему нельзя в трёх консульствах открыть слоты до конца года? Люди б записались и запланировали поездку. Кому 2 паспорта надо или больше. Можно спланировать заблаговременно поездку. Не было б ажиотажа и негатива этого. Бизнеса на записях. Я поймав слот за 2-4 дня на перед, все равно не смогу поехать. Ездить детям делать паспорта по одному, через пол Канады уйма денег выходит.
-
Можливо тут є люди які вже так подавалися?)
-
я подавалась из сша. а знакомые из молдовы. при это анкета, поданная из украины висела без движения 4 мес и конца этому не было видно. требования находиться в стране подачи во время рассмотрения на визу нет.
-
Тут в ПР порталі побачив таку інфу, що якщо «Декларація про присутність в Канаді на даний момент» одобрена IRCC. То можна скачати електрону версію eCopr. В когось вдавалось це зробити ?
-
Если бабушка ее опекун то я думаю можно
-
Дякую) Візи отримали, правильно розумію?)
-
в рамках заявленных сроков. сша 12 дней, молдова 7-12 дней
-
І скільки часу розглядали, якщо вже розглянули??
-
Тобто просто в момент подачі треба бути в тій країні?
-
Чи дадуть продовження візітор рекордс по терміну більше ніж паспорт?
-
Сама, по інструкції
-
А чому не видасть слоти по Е-черзі. Було б зрозуміло як вона рухається і коли підійде черга. Це якесь знущання влади над українцями.
-
Підкажіть, як на дитину подавали?
-
В трекері картки не пише, а сама справа пише closed
-
Атлантична програма це і Нова Шотландія і Нью Брансвік?
-
Я маю на увазі фізичні карти, eCoPR скачала з Порталу 3 місяці тому.
-
Всі Атлантичні провинції. НС, НБ, Ньюфаунленд, Принц Едвард
-
Теж таке питання..?
-
Я також про фізичні картки. Ви можете прилінкувати фізичні картки у gckey, і бачити як вони рухаються. Лінкуєте по номеру uci та призвіщу. Трекер той самий, де ви лінкувалм свою пр справу, коли прийшов аор
12 Jan 2024, 17:45
Post 125420 of 407939
3 minutes ago