PR CUAET
-
Дякуємо, що ділитесь досвідом та відповідаєте на популярні питання!
-
А что делали с той что висела? Удалили или подавали вторую?
-
Это правда. Офицеры они такие, кто-то пропускает с непереведенными на английский документами, а кто-то из-за пробела в 1 месяц в персонал хистори возвращает заявку.
-
так вийшло, зарегітись, але там я не зміг знайти своі данні с проладу HST та GST. Написано що вишлють на мєіл код для входу в кабінет більш розгорнутий. так шо буде чекати його, дякую
-
Дякую!
-
Здравствуйте обычно компании за короткую болезнь платят sick days отдельной строкой в стабе, у вас этого нет?
-
Зрозумів, велетенське дякую) Так пнп нон ее
-
А це повідомлення це повторення моїх слів іншим людям. Ви мабуть не уважно читаєте 😄І я не запитувала щоб ви мені на це відповіли я це все знаю🤷🏻♀️
-
Визначення податкового резиденства в Канаді має дуже і дуже багато різних факторів. Для цього в CRA працює окремий відділ, ніколи не потрібно думати, що ви знаєте, що ви резидент чи не резидент. Подавайте форми NR73 коли виїжджаєте, та NR74 коли в'їжджаєте в Канаду.
-
У вас пнп нон-ее? Просто напишите приблизительную сумму доступных вам сейчас денег. Мы указывали общую сумму на канадских счетах и наличку (что осталось из тех денег, которые декларировали при вьезде в канаду).
-
Ви щось не зрозуміли або не дочитали. Я саме про це писала для інших. До чого тут я,мій чоловік і взагалі де ви чули що я писала що я подала заяву?🤣Мені про це все не потрібно розповідати. Я знаю про цю програму мабуть більше ніж ви.Так що все вище написане не мені адресовано
-
Доброго дня, хто би міг допомогти розібратись з податковою декларацією ? буду дуже вдячний
-
отозвала первую. подала 2ю. сообщение от ircc, что отзвали 1ю, пришло после того, как визу вклеили по 2й. там не торопятся рассматривать обращения через веб форму
-
Якщо можна, будь даска поясніть що означає Ее дозволяє мікс ноків, дякую.
-
Так, якщо паспорт дійсний ще 6міс мінімум і якщо перебування до 90днів. На довше дитині потрібна віза.
-
Також
-
Це якщо FSW?
-
Это политика каждой компании у нас например 7 дней в году платят от самого начала работы
-
Например у мужа в компании не платили. И эта строка была пуста. Вот только с начала года ввели 4 оплачиваемых дня. И то, кто работаем два года и больше
-
В моем случае нет никаких обновлений после 12 января(
12 Jan 2024, 17:45
Post 125636 of 391878
less than a minute ago