PR CUAET
-
А ясно. Вже додивилась. Ну це взагалі..
-
Я ни разу не могла им дозвониться но на e-mail они отвечают
-
там не в тому річь. Офіцер вирішив, що людина була в россії вплоть до приїзду у Канаду, а довідка із россії була датою раніше. Він не побачив, що людина виїхала із россії раніше і ще жила у Киргизстані.
-
Странно. 🤔 Вроде как ничего больше не нужно. А когда вы только подавали на выплаты, вы заполняли документы где нужно было указывать свои и мужа доходы за предыдущие года?
-
А ми 9 грудня і тишина
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/apply.html
-
Доброго дня. Хто може спопростувати або підтвердити інформацію? Мій босс сьогодні взнавав інформацію що для продовження чи виготовлення нового ,як правильніше (звичайного WP) нам( емігранти які вже мали WP) не потрібно LMIA ,а просто податися на новий . Я читав на сайті що треба LMIA Дякую
-
Там ми по спрощеній подачі не проходимо. Хіба вам візу схвалили після 4 лютого
-
На сайті досі інформація, що українці можуть податися на опен ворк перміт зсередини Канади
-
Так я не бачу що там потрібно LMIA, або я сліпий )))
-
Спасибо! Попробую написать им на мейл
-
Схоже, що ваш бос помилився. або ж я не там дивлюсь
-
Я не бачила ніде цьому жодного підтвердження. Як знайдете, поділіться
-
Сразу надо брать справку о несудимости 😂 она бессрочна если не въезжать в укр
-
Так
-
А вы декларацию не подавали? Посмотрите в своём кабинете ,там учтено в возврате или нет. Та же ситуация ,только все в возврат за 23 год прислали
-
Треба LMIA чи ні Я всі ці сайти читав також
-
Доброго дня,за скільки часу потрібно записатися на отримання паспорта
-
Що це означає??
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend/eligibility.html
12 Jan 2024, 17:45
125830/474652
6 days ago