PR CUAET
-
Довідку з дії завжди можна взяти 👍
-
July 28 payment day
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/acwb-amount.html
-
Якщо перейти на офіційний сайт і проклікати тими сторінками, що вони вказали для нас (ті люди, в кого віза видана до 4 лютого, зараз в Канаді), то виводить на загальних умовах на LMAI 😢
-
Я не понимаю я должна claim the CWB если я уже получала какие-то выплаты или если я хотела бы получить?
-
LMIA потрібен, якщо це не подовження OWP по CUAET
-
Це я знаю і тому питаю що каже для всіх емігрантів,які вже в Канаді, в мали WP не треба LMIA .
-
За 2022 декларацию подавала. Возвратов не было по этим бенефитам. Я про них не знала За 2023 сейчас попробовала ввести в декларацию и выходит приличный возврат (хотя до этого должна была заплатить налог)
-
🤣лёд тронулся
-
Так я этим и занимаюсь!!))
-
не поздно не подавать?
-
Тільки з тих країн, де вам було 18 років.
-
Спасибо
-
У меня пока что 0 так как еще не выслала декларацию за 2023 г
-
Нужна справка о несудимости, если уехал из Украины в 16 лет?
-
Хотя если вы проживали в Ontario а потом переехали в другую провинцию должны были предупредить CRA🤷♂️ У них так написано,на сайте
-
Підкажіть, а ціна $40 за те, щоб зробити скан-копію паспорта і завірити її (ну, що ця копія вірна) - це нормальна, чи зависока?
-
Поки там нема справи . Потім її краще нікому не показувати ))
-
На подачу? отримувати без запису в живій черзі. Принаймні так в Торонто
-
Как подадитесь, потом в кабинете CRA после оценки декларации увидите сколько вам насчитали Canafa Worker Benefits .конечно же если у вас low income 🤷♂️ Декларация 1st!
12 Jan 2024, 17:45
Post 125853 of 396861
about a minute ago