PR CUAET
-
Воєнна кафедра є в першу чергу навчанням і зазвичай не рахуються службою
-
Дякую вам. Послідовність така:? 1) воркперміт 2) віза Здається ще щось потрібно?
-
Якщо вони були свіжими на момент подачі то це точно не причина. Швидше за все вони хочуть довідку з консульства. Це не поодинокий випадок ми їх зустрічаємо все частіше серед людей які не робили через консульство
-
Маєте право. Більше того я б дуже рекомендував це зробити до кінця березня. Тому що ми точно не знаємо чи взагалі можна буде подаватись на продовження цих примітів після березня 24
-
Як я написали вище якщо людина не служила то так і писати не служив. Якщо є конкретні причини чому не служили або чому не повинні були служити їх також звичайно можна вказувати
-
Не переживайте шлють вони цю форму всім хто служив або потенційно міг служити
-
Ще важливе питання в продовження. Чи маю я право зараз подаватися на новий ворк перміт ( з даними нового паспорту), якщо ще діє старий паспорт і відповідно ворк перміт до серпня 2024?
-
Онтарійська для низьких ноків має вимогу рівень чотири. А для професійних ноків хоча вона і не обов'язково вона переважно потрібна для балів. Проте технічно говорячи англійська не обов'язкова для PR після номінації по професійних ноках
-
На федеральному рівні після провінційних вимога мати хоча б рівень 4 якщо ваш нок 4 або 5 Або той рівень який вимагався вашої номінації
-
Вони просять відносно свіжі фотографії тому що ця фотографія вже які йдуть на PR карту. Фотографії які видавали під час подачі на піар це були фотографії для загальної ідентифікації
-
Вам додатковий штампи могли не ставити якщо у вас був довгостроковий статус, і ви в межах того статусу чи статусів їздили в Канаду із Канади.
-
Якщо немає vito record то штамп який виставляють на кордоні. Статус візитора зберігається до дати в штампі або якщо такої дати немає то рівно шість місяців здати в'їзду
-
Просто окремими документами. Також можете їх назвати по-різному. Там в кожну строку можна підгружати кілька документів
-
А что тогда подтверждает статус туриста?
-
Так і я це памʼятаю
-
Віза зовсім не є підтвердженням статусу.
-
Дякую!
-
Все правильно штамп дозволяє перебувати в Канаді додати яка вистрілена в штампі або шість місяців здати в'їзду
-
Очень многие - це кілька сот людей З нового року попросимо статистику за 2023. Буде дуже цікаво
-
Дякую. Як відбувається технічно прикріплення двух паспортів? Тобто новий паспорт прикріпити в додаткових документах ?
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago