PR CUAET
-
як дізнаюся конкретно, що мала на увазі, то обов'язково напишу. Але, чесно, що пенсіонерка, громадянка росії робить в Україні?
-
Звичайно , не в тих, кому в окупації всучили паспорт. Це вже тут самі вигадали і самі злякалися
-
Немає такої умови щоб гроші стояли 90 днів.
-
Вам сестра сказала що у всіх громадян росії на території України відбирають майно? Типу в пенсіонерок хату в селі забирають? Чи може мова про власність російських бізнесів, олігархів, які націоналізують? Давайте не поширювати чутки.
-
Друже я бачив індусів якім повертали заявку бо немає birth certificate, але він є) тож трапляється, навіть без ADR може таке бути. Мені особисто через один підпис заканселили заявку на оінп без дозапиту
-
я написала те, що сказала мені моя сестра. Вона в центральній Україні, працює юристом. Особисто я вірю.
-
Мені не віриться, що таке можливо. Бо виживати в окупації без червоношкірої паспортини третій рік поспіль - майже нереально.
-
Тепер зрозуміло😅
-
Ааа, сорі, я подавалась non EE
-
Різні банки можуть мати різні умови.
-
Повернути не повернуть, звичайно, нагадити можуть зате капітально
-
Ніхто не може повернути вільну людину до країни якщо вона не хоче. КНДР намагається але щось ніхто ще не повертав. Просто станете на облік, отримаєте паспорт та і все
-
препрошую. Я написала, те, що мені сказали. Уточнювати не мала бажань, мені не цікаво, що буде з майном росіян, чи то приватна властність, чи то юридична
-
Просто ми зайшли в rbc де відкритий рахунок, там нам mortgage спеціаліст сказав, що не обовʼязково працювати 3 місяці. Тепер думаю, чи так тільки в rbc
-
Если нет final decision, тогда да, не скоро еще! Но!!! У некоторых карты приходят, а картина а акаунте как будто еще они не изготовлены и не отправлены. Сейчас долго люди ожидают карты почему-то … Мой eCoPR был 19 января, а 30 января уже пришли все карты.
-
Федеральний етап & ЕЕ
-
Коли дізнаєтесь, дайте знати будь ласка! Дякую!
-
Тобто, наразі ви навіть не знаєте, що конкретно малося на увазі?
-
Можливо дохід чоловіка тоді не врахують поки він на випробному терміні.
-
А що саме було не так щ підписом якщо не секрет?
12 Jan 2024, 17:45
Post 126375 of 386702
10 minutes ago