PR CUAET
-
Домовленості на працевлаштування масс, чомусь з регіону Панджаб весь треш вже тут.
-
... і привозити будуть не євреїв
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/12/immigration-measures-to-help-people-affected-by-the-israelhamas-conflict.html?fbclid=IwAR3GBhaPQqCVp9G1Zqrm90tBZGX9PR6F4FdtnwfZvOC8DnyXXFZyMP6IAKY_aem_AZDKy4V6aoGOgV8VPCkMbqvMZXYhc_6X23aIB4IERMP_lqxpa9rWVKpeKlEOq_T44U8 Сьогодні Канада затвердила Імміграційні заходи для допомоги людям, які постраждали від конфлікту Ізраїлю та ХАМАС. Щось на кшталт CUAET
-
Наші українці тут та в ЄС регулярно когось биють, бухають, шахрайствують теж, доречі.
-
Дуже цікаво, які саме цільові програми існують для громадян Індії?
-
Але дякую вам за відповіді 🙏
-
Нажаль, ні, для дикої Індії є програми через працевлаштування, приїжджає забагато хьюман треш працювати за копійки в нічні зміни та залишаються.
-
Та я мав на увазі тих наших хто не жили в Україні десятиріччями до Канади. Щодо дружин чи чоловіків дикунів, все ж їх значно меньше ніж дружин чи чоловіків з адекватних країн.
-
Так в мене чоловік в аплікації є. На нього може прийде.
-
Не отримаєте
-
То може й не отримаєте
-
У вас хто основний аплікант?
-
Есть еще гуманитарная программа. Очень многие украинцы по ней получили PR в последнее время. Мне пришло сообщение от компании ( я на них давно была подписана ) somira, они предлагают сейчас бесплатную консультацию. Я сама подала по вот этой нашей reunification. Жду запроса на биометрию.
-
всім привіт, хто знає як правильно продовжити ворк перміт? і які нюанси
-
Я не отримала запиту на воєнний квиток, просто цікавилася, бо розумію що нас також таке чекає. Порталу 1 нема ще. Чекаю.
-
всім привіт, хто знає як правильно продовжити ворк перміт? і які нюанси
-
Только супруги. Родители по лотереи, которая была последний раз в 2020 году
-
Нет других программ для сына которому 22 плюс. Он уже не подросток, а взрослый самостоятельный человек. Только отдельные программы для него как вам уже описали - через учебу, через работу.
-
Чекайте так начебто обмеження зняли що можна начатись і працювати?! Ні!?
-
Дякую!!
12 Jan 2024, 17:45
Post 12653 of 390784
5 minutes ago