PR CUAET
-
Я передала слот , абсолютно не знакомому человеку , никто не спрашивал родственники мы , соседи , кумовья .
-
6.5 тижнів чекаємо на е-copr, ircc каже чекайте далі, скільки -хз.
-
Что бы наверное подтвердить личность , а вдруг я скриншот чужой с группы взяла и продаю ..
-
Мені здається можна і без нього, завтра дам відповідь на це запитання
-
А навіщо давати паспорт? Без фото все рівно не авторизуються.
-
Читала тут у групі.
-
Хто вам таке сказав що заборонили?)
-
Більш менш хороший захист від продавців слотів, бо давати паспорт на право наліво не захочуть, бо кредитів наберуть на суму більше ніж вартість проданого слоту🙂
-
Супер, знаю, що це минулого року було доступно. А потім заборонили. Тоді попробую виловити і для сина,і для знайомої
-
Всем привет что делать если нет номера для отслеживания паспорта ?без номера иначе нельзя отследить?
-
На скріні у вимогах вказано, що потрібно надати копію паспорта людини, що передає слот
-
а шо завтра))?
-
А ви як думаєте . заморозка це значить безпека і не будуть продовжувати воєнний стан ? Мені по документам це треба
-
Подождём до завтра ))
-
Да , я тоже ничего не видел ((
-
Ага
-
Доброго дня! Хто в курсі скільки часу поляки проставляють візу? По регламенту-до 6 тижнів, а по факту скільки виходить?
-
Пусто по слотах
-
Припинення та скасування воєнного стану Воєнний стан на всій території України або в окремих її місцевостях припиняється після закінчення строку, на який його було введено. До закінчення строку, на який було введено воєнний стан, та за умови усунення загрози нападу чи небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності Президент України може прийняти указ про скасування воєнного стану на всій території України або в окремих її місцевостях, про що має бути негайно оголошено через засоби масової інформації (стаття 7 Закону України "Про правовий режим воєнного стану").
-
,,Завтра , Будет лучше чем вчера,,, ))
12 Jan 2024, 17:45
Post 126571 of 395512
5 minutes ago