PR CUAET
-
Эдмонтон
-
Смотря где вы живете)
-
Банку все одно, які доки. Все одно нерухомість це власність банку до моменту выплаты. А коли ви там будете з ПР , це нікому невідомо. Можливо і не будете ніколи. Продасти завжди встигнете
-
А какая разница по времени с Торонто у нас? Мне нужно ребенку слот словить на паспорт, так как она у меня вписана
-
Сегодня уже обсуждали такую ситуацию.
-
Сторінка на Facebook
-
www.facebook.com/share/LH7YTjzAahEUVULZ/?mibextid=LQQJ4d
-
Чесно, не знаю Це повідомлення побачила в групі t.me/UkrainianCanadians, його виставив адмін групи. Вирішила поділитися, тому що сама знаю як це ловити слоти в Торонто🤦♀️
-
2 години, в нас буде 15:00 коли у них 17
-
Підскажіть це повідомлення зі сторінки консульства в Фесбуці? Хочу знайти канал де відслідковувати такі новини. Дякую що поділились тут ❤️
-
Можно.
-
23 березня
-
Привіт, скажіть будь ласка якщо в чоловіка є закордонний паспорт до 2028, він може подати на ще один закордонний паспорт в консульстві? В разі якщо я слот знайду Чи якщо перший паспорт дійсний, то другий не видадуть?
-
Відправляла аплікацію 23 березня
-
Чи займався хтось продовженням терміну номінації?
-
В мене 24 подача документів на закордонний паспорт, якщо я принесу ще довідку про не судимість з дії мені зможуть її перекласти і затвердити в той самий день?
-
Привіт Хто знає,якщо робити новий паспорт в Україні,старий забирають?
-
я не знаю, як правильно. На вашому місці повторно відправила би їм документ зі скріном public policy, що мі звільнені від комісії
-
Тоді ви можете мати два паспорти ))
-
Жива черга
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago