PR CUAET
-
Це різні евалюації🙌
-
Можете скинути мені фото і зворот я Вам зроблю в одному pdf файлі.
-
о дякую, саме це було цікаво. Судячи з цього евалюація для освіти буде дорожча, так?
-
Привіт. Подаю на дитячі онлайн, хто також подавався онлайн і може підказати декілька питань в особисті? Буду дуже вдячна
-
Добрий день може хтось порадити імміграційного юриста?
-
Добро дня,цікавить консультація по такому питанню : Ми з сином приїхали по програмі куает,у аеропорту йому видали ворк перміт на новий паспорт (віза була у старому паспорті і вона закінчилась ),Як вклеїти візу у новий паспорт ?дякую
-
UCI не змінюється ніколи. Ваш uci отриманий вперше буде з Вами постійно, навіть буде він на ПР карті. Якщо ви маєте на увазі номер справив, коли отримали, тоді можна реєструватися в той же або на наступний день. Але не всі програми проглядаються в трекері!
-
Онтаріо змінило форму від роботодавців
-
www.ontario.ca/page/2024-ontario-immigrant-nominee-program-updates#April10-0
-
100%, так как это касается только пары провинций
-
Цього, на жаль, я не знаю 🤷🏼♀️
-
www.journaldequebec.com/2024/03/15/justin-trudeau-refuse-de-donner-les-pleins-pouvoirs-en-matiere-dimmigration-au-quebec
-
У нас є позитивний кейс, молода сімʼя з 2 людей з Маріуполя.
-
Маю на увазі зміну тимчасового UCI (CAN000 починається) який дається після сабміту заявки по EE на той, який у вп був
-
До 30 квітня треба оплатити , а декларацію для бізнесу можна здавати до 15 червня, якщо я не помиляюся.
-
коли едмонтон вже так зробить.... дали трохи прочухана і торонто он як заспівало
-
Я приклала спочатку витяг з перекладом. Там в перекладі є копія оригіналу, але вона трошки зменшена. По запросу додала оригінал витягу на укр. мові без змін, без ніякої обробки
-
Отлично, значит они согласны с тем, что муж главного заявителя не сдал медикал. Сколько времени прошло с вашего сообщения, что он не сдачи медицину и не собирается в Канаду?
-
Там дуже повільно все. Моїй жінці зняло гроші ще в лутку, а підтверждення прийшло десь пару днів тому )))) пів року цекали ))))
-
Как буду дома сделаю
12 Jan 2024, 17:45
Post 126860 of 412102
3 minutes ago