PR CUAET
-
Мені в Отаві сказали брати.
-
Можете в приват скинути з допомогою кого ви подавались.
-
Хто знає чи це буде проблема ,якщо при спробі забронювати дати в мене не вказує акт.номер телефону а просто ±3800000000
-
А якщо взяти один дорослий один дитячий приїхати і подати на 2 дітей не прокатіт?
-
Лише після того, як подасте документи на паспорт за тим слотом, що маєте. Потім знову зможете ловити
-
Скажіть будь ласка чи в когось є схожі проблеми. Не приходять коди підвердження після 6 ї вечора при вході в кабінет використовуючи ід банкінг. Це другий день така ситуація, раніше з цим все було гуд.
-
Кажуть ......
-
У нас дитина отримувала наступний закордонний паспорт за межами країни. З собою мала при виготовленні нового тільки той що закінчується і свідоцтво про народження. Я була присутня зі своїм паспортом як доказ що вона моя дочка. Нас запитували чому немає id ми пояснювали що додому вона не їздила 3 роки то звідки його мати. Вони ще питали невже навіть на канікули не їздила. Ми відповідали що не їздила тому що це правда. Так це було щось нове. А куди їздити якщо всі ми проживали за кордоном?
-
Оо, капець
-
Ні🤷🏻♀️
-
Так і не можна на різні дати?
-
Оля подзвоніть у Консульство.
-
Ну я дзвонила в Консульство і уточняла перед тим як їхати 1000 км. 🙄
-
Так, я пам'ятаю, ви казали. Але десь на просторах інтернету вичитала, що жінці одній відмовили. І тепер в мене око сіпається 🥴
-
Вітаю. У дитини в червні закінчується паспорт, а разом з ним WR. Новий паспорт замовили на консульському обслуговуванні. Паспорт можна чекати від 3х місяців і більше. Чи правильно я розумію, що я можу подати на новий WR для дитини не чекаючи на її Новий паспорт, а зробити на основі свого WP?
-
Закон ще не прийнято
-
Варто справді скаржитися. Я впевнена що не вона одна проживає за межами України і не має внутрішнього паспорту біля себе.
-
Сьогодні видавали Торонто
-
Все видають
-
Ми робили з простроченими в Отаві. Все тому що їм головне інформацію взяти з українського внутрішнього паспорту. Тільки копії ми мали при собі.
12 Jan 2024, 17:45
Post 127493 of 395264
about a minute ago