PR CUAET
-
Оо, капець
-
Ні🤷🏻♀️
-
Так і не можна на різні дати?
-
Оля подзвоніть у Консульство.
-
Ну я дзвонила в Консульство і уточняла перед тим як їхати 1000 км. 🙄
-
Так, я пам'ятаю, ви казали. Але десь на просторах інтернету вичитала, що жінці одній відмовили. І тепер в мене око сіпається 🥴
-
Вітаю. У дитини в червні закінчується паспорт, а разом з ним WR. Новий паспорт замовили на консульському обслуговуванні. Паспорт можна чекати від 3х місяців і більше. Чи правильно я розумію, що я можу подати на новий WR для дитини не чекаючи на її Новий паспорт, а зробити на основі свого WP?
-
Закон ще не прийнято
-
Варто справді скаржитися. Я впевнена що не вона одна проживає за межами України і не має внутрішнього паспорту біля себе.
-
Сьогодні видавали Торонто
-
Все видають
-
Ми робили з простроченими в Отаві. Все тому що їм головне інформацію взяти з українського внутрішнього паспорту. Тільки копії ми мали при собі.
-
Це не проблема
-
Жінка яка писала про це хотіла писати лист, поскаржитись на Консульство в Едмонтоні бо їй відмовили в подачі на новий паспорт🙄 Якраз бо не мала при собі українського внутрішнього. Ні копій ні оригіналу.
-
Большое значение будут иметь ваши характеристики от канадцев... особенно от организаций...поэтому везде где работаете волторетите и т д спросите насчёт характеристики.это пункт 1 втех условиях что , писал выше
-
І ще одне. От тепер з id який закінчується в липні як дальше?Всі знають що документи надалі будуть дійсні тому що в країні війна. Можна зробити новий id тільки в ЄС або Україні. Але прийти в консульство з простроченим і показувати що він ніби дальше дійсний?Якось це все не логічно
-
Я 100% впевнена що можна з простроченим українським внутрішнім паспортом податись.
-
В Канаді
-
А дитина де знаходиться?
-
@nastasia_lih дякую за вашу допомогу. А чи можна якось організувати, щоб слоти також відкривалися в не робочий час. Не має можливості постійно переглядати телеграм і запис.
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago