PR CUAET
-
Дякую
-
+ я хочу на курсы ещё 30 часов в неделю то есть я делаю всё от меня зависящее чтобы адаптироваться и остаться здесь но программы рабочие построены так что....читайте выше. Все просто тоесть это сочинение на данную тему в котором одно вытекает из другого...что из всего этого делать основным вам скажет адвокат.
-
Підскажіть будь ласка адресу куди відправляли в Оттаву. Чи є різниця куди відправляти, наприклад з Калгарі? Чи це на власний розсуд може бути ?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, ми отримали invitation to apply в зараз треба заповнити всю інфу де жили, подорожували за останні 10 років. Я підозрюю що треба указувати так само як вказували коли подавали КУАЕТ - але я точно не памʼятаю які країни вказували (наприклад була пересадка в Латвії а по факту летіли в Ісландію) яку тоді краіну/місто вказувати..? І якщо ця інфа не буде спів падати то треба якось пояснювати це? Дякую
-
Добрий вечір, можливо хтось знає, контакти нотаріусів які завіряють документ, (документ для подачі на PR)
-
Так есть у всех приблизительно".что из ниже перечисленных факторов есть у всех ? И просле этого миграц.офьцер не будет сомневаться в своем решении .вы должны его убедить...
-
Тобто кожному кому потрібно в консульство повинен мати на своєму телефоні і тільки через свою реєстрацію?Але ж якось тут навіть писали що можуть записати.
-
Кто заказывал паспорт ? DHL, если оформлял паспорт в Оттаве выбирать посольство,верно?
-
Вам у цю вітку t.me/prcuaet/55035
-
+ опять же в свободное от работы и изучения языка время я волонтерю с начала моего приезда уже год...и т ...то есть вы должны показать что делаете всё возможное и очень хотите остаться здесь но рабочие программы устроены так что ..
-
Ніяк. Там по імені і прізвищу впускають потім.
-
Ні, не знала.
-
вказуйте те що вказували раніше, вас ніхто в посольстві не буде перевіряти
-
Будь-ласка, щодо подовження звичайних пермітів, не по процедурі Bridging OWP, пишіть в оцю гілку : t.me/prcuaet/19036
-
Ну не всі люди обізнані, тож нехай не переживають, то все кляті консультанти полякали людей тією місрепрезенетацією що люди вже бояться не вказати що в туалет ходили на півгодини в 2003 році під Броварами
-
Поясніть будь ласка 🙏 Коли випадково зловлю нарешті слот це🤬 Як далі буде доставка?її одразу замовляєш коли оформляєш паспорт?чи це вже як доп послуга
-
В нас є відповідна тема
-
@OstapBosak
-
Спасибо!
-
Не потрібно
12 Jan 2024, 17:45
10 minutes ago