PR CUAET
-
🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
-
вы еще и скрины поделали) как вы успеваете
-
Тоже самое
-
Що бариги знову?…
-
Капец
-
Я не понимаю (
-
На 14 травн
-
Технічне питання, щоб бути вибраним по експрес-ентрі як франкофон то потрібно вказувати французьку як першу мову чи можна і як другу? Бо тоді це трішки нелогічно, бо якщо англійська краще за французьку, ставлячи французьку як першу, отримаєш менше балів. Однак чи означає франкофонна вибірка те, що будуть присилати invitation to apply тільки тим в кого французька (хай навіть вона гірша ніж англійська) вказана першою мовою (бо прохідні бали значно нижчі ніж у General draws)? Може в цьому і задумка? Наприклад в мене англійська CLB9 і французька CLB4 загальний бал скажімо 450 (але анлійська вказана як пеша, а Французька - як друга) а мінімальний прохідний 390 то я проходжу по франкофоній виборці чи ні? Чи щоб бути вибраним треба поміняти місцями мови і тоді мій бал буде ну скажімо 385 але тоді я буду еліждбл
-
И куда нажимать??
-
А новий перміт вишлють по почті? Чи на емейл? Дякую
-
Только выбрала время
-
Как так
-
🚨‼️Перевірка міжнародного робочого стажу 🚨‼️ 🔎 Перевірка робочого стажу за межами Канади Було багато питань про те, як влада перевіряє стаж роботи, декларований заявником у своєму імміграційному процесі. Буде дві відповіді: одна про те, як перевіряють стаж, отриманий за межами Канади, та друга про перевірку канадського стажу. 🔸 Закордонний стаж Тут руки у влади трошки пов'язані — за кордон не так легко дістатись, та й різних країн у світі дуже багато, у кожної своя специфіка, «по базі» так просто не проб'єш. Варіанти такі: 1️⃣ Дуже часто. Найпростіше — звірити дані надані заявником з наявними у відкритому доступі. Google, LinkedIn, Facebook, офіційні сайти роботодавців, резюме кандидата, публікації, всілякі відкриті реєстри — в хід може піти все, що завгодно, і для кожної країни офіцери, які працюють з регіоном, мають цілий набір ресурсів, з якими можна звіритися. 2️⃣ Не дуже часто. Запитати додаткові документи у заявника та подивитися, наскільки дані у них узгоджуються з тими, що вже є у заяві та супровідних документах. Любителі скласти собі стаж часто допускають помилки в липових документах, та його елементарно ловлять на протиріччях. Причому будь-яка суперечність сама по собі не означає наявність проблем — посада в різних документах може звучати по-різному, наприклад, це не така рідкість. Але офіцери на «липі» собаку з'їли, і зазвичай легко відрізняють звичайні нестиковки від криворуких підробок. 3️⃣ Доволі рідко. Зателефонувати роботодавцю. Писати роботодавцю ніхто не стане, а ось подзвонити – це інша річ. Номер телефону цієї мети береться не з референсу, а з відкритих джерел (довідники, каталоги, сайт роботодавця). Навряд чи треба пояснювати чому так. Продзвон роботодавця – процес творчий, протоколи читати дуже цікаво. Питання задають ввічливо, найрізноманітніші, цілком невинні, не викликають подиву чи бажання кинути трубку — але при цьому акуратно одержують потрібні відомості. Буває, що продзвін виконують одночасно два або навіть три офіцери — наприклад, один дзвонить роботодавцю за номером на сайті, другий у той же час дзвонить заявникові, третій набирає номер з його референсу. І це працює! Трапляються дуже незручні ситуації, коли два офіцери дзвонять по різних номерах і чують, як на тому кінці два співрозмовники поспіхом намагаються радитися і складати різні брехні. 4️⃣ Винятково рідко. Site visit. Це винятковий випадок, але буває. Просто заявляються на роботу та розмовляють. Важко сказати, у яких випадках приймається рішення нагрянути в гості — справа ця витратна в усіх відношеннях. Звідки це все знаємо? Та з кейсів. За 15+ років до нас зверталися тисячі людей (це не перебільшення!) за допомогою у запиті GCMS notes. Саме з цих реальних кейсів і складається описана вище картина. #experience
-
На майбутнє : ось як проходить перевірка робочого досвіду закордоном:
-
1 секунда
-
Уже нема
-
Уже нету
-
Оттава є слоти
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка адресу в Оттаві, куди відправляти і чи не має це різниці, що відправляю з Альберти? І як правильно оплачувати консульський збір?
-
Нову візу отримуєте подібно як і ворк перміт. Подаєтесь на оф сайті після того як новий перміт буде на руках.
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago