PR CUAET
-
У мене вони автоматичні Мабуть треба вписати і потім ловити і вони підтягнуться
-
Виглядає так ніби посольство саме в цьому зацікавлене Бо по логіці, вони б мали збільшити штат після приїзду стількох українців до Канади, і надавати більше доступних слотів для виготовлення потрібних документів
-
Ось ці дані маю на увазі, кожного разу просить їх вписати
-
Добрий день. У батьків work permit , у сина visitor records. Чи вилітав хтось вже з Канади і повертався назад? Не було питань по дитині при поверненні?
-
Неа, я просматривала Германию и Польшу там тоже нет мест. Там где много украинцев такие проблемы
-
Це означає що я в прольоті?
-
Щойно теж хтось ухватив)
-
Дивно, що МЗС не хоче з цим нічого робити
-
Час, який просто попав під палець і підтвердження
-
Так по суті можна побачити, чи слот реєструвався за допомогою API чи через сайт
-
Почему такой позор с этими слотами в Канаде ? 😡 Консульство само создаёт условия для коррупции и манипуляции !!!! В Европе в течении 1-2 дня можно найти нужное время. Нас тут несколько тысяч. Может нужно написать коллективное письмо с просьбой увеличить проходимость заявок в консульстве? Может вместо 1 окошка там нужно сделать 3, а лучше 5 и разгрузить этот поток?
-
В реальности это все можно прикрыть внедрив защиту дополнительную со стороны сайта, авторизации и автоопроса. Но на это никто не выделит деньги.
-
9:25
-
Що ви натискали, коли зловили слот?
-
в мене теж так
-
О котрій годині?
-
Вам треба вийти із гілки Загальний чат де ви зараз по стрічки, та відразу поряд знайти гілку під назвою як зверху на скріні написано НОТАРІУС. І там все знаходити.
-
ні, ти авторизуєшся і потім ловиш слоти
-
Дякую
-
Я навіть натиснути встигла,підтвердити.Але було написано,що цей час зайнято.А далі не було вже
12 Jan 2024, 17:45
Post 131050 of 408091
2 minutes ago