PR CUAET
-
Канада не визнає переклади / апостіль / нотаріально завірені в Україні.
-
Я так розумію кожен брокер працює на якийсь банк, і у них свої інструкції. Так чи ні?
-
За Альберту не підкажу. Вам не треба мати справу з банком. Вам потрібен mortgage adviser
-
You need to be an admin to do this.
-
Альберта, Едмонтон
-
Провінція?
-
Поки що тільки мені)))
-
Обом чи тільки вам?
-
как вариант пробовать получить канадский Certificate of Identity, покрайней мере в Европе что-то похожее дают белорусам
-
Ні, вони незалежні і можуть працювати з великою кількістю кредиторів. Вони вибирають і надають вам найкращий результат (в теорії)
-
2 типа Один работает в банке для банка Другой работает сам на себя
-
Скажите, пожалуйста, вы при подаче заявки на стади пермит письмо от провинции прилагали? И вы показывали деньги на счету?
-
подскажите пожалуйста, как у вас обстоят дела на сегодняшний день? подскажите понадобились ли вам заверенные нотариусом переводы?
-
Ну от сьогодні спілкувалася з брокером з BMO, і він працює тільки для BMO. І вище відео виклав Філліп, і в ньому розказує саме про BMO, і що саме вимагає цей банк.
-
Пане Остап, які, на Вашу думку, шанси в літньої людини з CUAET з діагнозованим тут, на жаль, онкологічним захворюванням, пройти по HC? У людини діти в Канаді, з PR, працюють, а сама вона -ні, мови не знає- не інтегрована, так би мовити. Дякую.
-
make sense 👍
-
І йще таке питання. Може також у когось було подібне. Якщо чоловік прожив в Польщі з 18 років, але 3-4 місяці за весь час був в Україні, і громадянство також українське, то йому довідку про несудимість треба як з Польщі так і з України? Чи можна тільки з Польщі?
-
в червні йде в унівирситет- будемо подаватися на нове стаді
-
Зараз..чи ще є час у нас?
-
Я вам вище написав, шукайте собі mortgage adviser/broker - вони незалежні і працюють з багатьма кредиторами. Ви не спілкувалися з mortgage broker, якщо цікаво дізнатися різницю, можете гуглити Mortgage brokers vs. banks
12 Jan 2024, 17:45
Post 131319 of 400483
7 minutes ago