PR CUAET
-
@OstapBosak Ще одразу запитаю. У іншому чаті дівчина писала що друзів подавала одна консультантка по AIP і сказала що краще подавати тільки репорт від Вес. В результаті всі вони чекали на розгляд кілька місяців, а потім був дозапит на диплом. І це дуже затягнуло розгяляд їхньої заявки. То як краще зробити? Закидати зразу всі всі документи? Бо у мого чоловіка диплом +додаток це 10сторінок А4.
-
Дуже дякуємо!
-
На польській прийде, ви маєте перекласти на англійську 🙌
-
Також. Моя консультантка сказала що можна подати на пр з старою довідкою про несудимість, і вже в процесі додати нову.
-
Якщо отримати таку довідку с консульства в Польщі то вона надається польською мовою? і треба перекладати її на англійську? Чи підійде потім така довідка ?
-
А не треба боятись що дуже великий аплікейшин вийде? Я думала це консультанти радять робити щоб спростити для офіцера розгляд.
-
Тобто довідка з польського посольства України не підходить ?
-
Так і є
-
Це я розумію, просто десь у цих чатах я прочитала, що у людини відхилили документ який був перекладений українська-польська-англійська з поясненням що оригінал документа( українською) повинен відразу бути перекладений на англійську без проміжних мов. Чи зустрічалися ви з таким на практиці?
-
Гаразд, спасибі🙏🙏🙏стільки постів і відповідей за сьогодні, дякуємо що цим займаєтесь 🙂
-
Спростити - це гарно все структуризувати, щоб файли були нормально названі, щоб якщо AJG докази займають 40 сторінок - зробити титульний лист з поясненнями, переліком документів та сторінками/назвами де їх значйти. Але недодавати обовязкові документи, щоб "спростити роботу" офіцеру - так собі ідея, ІМХО
-
Особливо коли програма закінчується, або ворк перміт🙌
-
Коли потрібно, і я так роблю. Це не відміняє того, що в ідеалі подавати зразу свіжу. Але ми всі розуміємо що в ідеалі, і в реальності це рідко тотожні речі.
-
Ні. Вони самі зроблять переклад.
-
Обовязково потрібно перекладати убдь які документи, які не є видані/дульовані англійською або французькою
-
Перестань искать подвохи) Анализируй как есть)
-
TRP- це як розшифровується?
-
Reference letter, де будуть описані Ваші обов'язки, зп, коли почали працювати на компанію і т.д. Нок визначається саме по обов'язкам
-
Як довго це було від виготовлення до того щоб забрати паспорти?
-
Підкажіть будь ласка як називається програма на ПМЖ через боса, типу він підписує документи що хоче щоб ти працювала і залишалася тут Мені казали така є програма, але не пам'ятаю як називається Може хтось щось знає) буду дуже вдячна за допомогу
12 Jan 2024, 17:45
Post 131873 of 384897
about a minute ago