PR CUAET
-
Гаразд, спасибі🙏🙏🙏стільки постів і відповідей за сьогодні, дякуємо що цим займаєтесь 🙂
-
Спростити - це гарно все структуризувати, щоб файли були нормально названі, щоб якщо AJG докази займають 40 сторінок - зробити титульний лист з поясненнями, переліком документів та сторінками/назвами де їх значйти. Але недодавати обовязкові документи, щоб "спростити роботу" офіцеру - так собі ідея, ІМХО
-
Особливо коли програма закінчується, або ворк перміт🙌
-
Коли потрібно, і я так роблю. Це не відміняє того, що в ідеалі подавати зразу свіжу. Але ми всі розуміємо що в ідеалі, і в реальності це рідко тотожні речі.
-
Ні. Вони самі зроблять переклад.
-
Обовязково потрібно перекладати убдь які документи, які не є видані/дульовані англійською або французькою
-
Перестань искать подвохи) Анализируй как есть)
-
TRP- це як розшифровується?
-
Reference letter, де будуть описані Ваші обов'язки, зп, коли почали працювати на компанію і т.д. Нок визначається саме по обов'язкам
-
Як довго це було від виготовлення до того щоб забрати паспорти?
-
Підкажіть будь ласка як називається програма на ПМЖ через боса, типу він підписує документи що хоче щоб ти працювала і залишалася тут Мені казали така є програма, але не пам'ятаю як називається Може хтось щось знає) буду дуже вдячна за допомогу
-
Ясно. Я доречі таке вже від 2-х консультантів чула. Але я нікого не слухаю і збираю мільйон документів про все на світі🙌
-
В мене п'ятеро не вакцинованих дітей, добре, що я не в Онтаріо
-
Дякую всім за відповіді
-
Добрий день! Юля, ви така цілеспрямована! Для мене ви приклад і ваша історія надихає на подальше навчання. Бо іноді «руки опускаються». Юля, ви можете поділитися своїм досвідом процесу навчання? Я маю на увазі самостійно чи з вчителем?
-
доброго дня підскажіть будь ласка як отримати довідку про несудимість з Польщі. Чи підходить в електронному вигляді з e-KRK. Якщо ні то як можна отримати паперову і де її потім перекласти?
-
Temporary Resident Permit
-
Просто через боса немає програм. Є так звані програми через Job Offer. Але їх по провінціях порядка 50 штук різних
-
You need to be an admin to do this.
-
/tmute
12 Jan 2024, 17:45
Post 131882 of 406671
5 minutes ago