PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка як називається програма на ПМЖ через боса, типу він підписує документи що хоче щоб ти працювала і залишалася тут Мені казали така є програма, але не пам'ятаю як називається Може хтось щось знає) буду дуже вдячна за допомогу
-
Ясно. Я доречі таке вже від 2-х консультантів чула. Але я нікого не слухаю і збираю мільйон документів про все на світі🙌
-
В мене п'ятеро не вакцинованих дітей, добре, що я не в Онтаріо
-
Дякую всім за відповіді
-
Добрий день! Юля, ви така цілеспрямована! Для мене ви приклад і ваша історія надихає на подальше навчання. Бо іноді «руки опускаються». Юля, ви можете поділитися своїм досвідом процесу навчання? Я маю на увазі самостійно чи з вчителем?
-
доброго дня підскажіть будь ласка як отримати довідку про несудимість з Польщі. Чи підходить в електронному вигляді з e-KRK. Якщо ні то як можна отримати паперову і де її потім перекласти?
-
Temporary Resident Permit
-
Просто через боса немає програм. Є так звані програми через Job Offer. Але їх по провінціях порядка 50 штук різних
-
You need to be an admin to do this.
-
/tmute
-
В Шабат?
-
Підскажіть в суботу та неділю теж можуть бути вільні сорти на подачу на паспорт
-
добрий день. хто мав досвід евалюації диплому з польського університету, поділіться будь ласка інформацією як його тут підтвердити
-
NB Critical Workers Pilot
-
Все залежить від провінції. Ви можете всі програми на офіційному сайті IRCC переглянути. Деталі уточнити у міграційного консультанта.
-
Отут ви можете ознайомитися з вимогами щодо евалюації польського університету
-
applications.wes.org/required-documents/Search/Result?cId=127&eId=38&iNm=Uniwersytet%20Technologiczno-Humanistyczny%20im.%20Kazimierza%20Pulaskiego%20w%20Radomiu&cNm=Magister&iSec=Higher%20Education&comp=1&isEca=True&lan=0&isNzqa=False
-
news.gov.bc.ca/releases/2024MUNI0016-000375
-
вопрос про NAICS - где-то необходимо при подаче указывать код NAICS моей компании?
-
Кто имеет 21500
12 Jan 2024, 17:45
Post 131892 of 400572
9 minutes ago