PR CUAET
-
Так а шо робити якщо ви в колумбии загубили паспорт??
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. Сколько времени вы ждали получения справок о несудимости из Эдмонтона ? У нас прошло 2 месяца и до сих пор нет.
-
Пів року
-
Ще багато залежить від топіка Якщо він related to you то 3 та 4 та частини набагато легші по відчуттю В мене одного разу і по моку було 10, але і топіки були мені навіть і без замудрених слів рівня С100 зрозуміло Селпір це великий рандом І цього разу мені не повезло😅
-
Скільки?
-
Та то хлопець просто вирішив повеселитися.
-
Це по по Київському часу 17:00?
-
хтось зміг упіймати слот у торонто після 11 квітня?
-
Це 5 вечора по Едмонтону? Я вже не знаю як і коли перевіряти, жодного разу не бачила вільних слотів. А я вже пробую кілька місяців. Дякую!
-
Так можна і зараз! Обовʼязковим Має бути подана декларація для створення кабінету CRA. Перший місяць після отримання ПР я ще могла заходити в старий кабінет CRA. Але потім він заблокувався чи що. Тож створила новий з новим SIN ще до подання другої деклараці.
-
По Эдмонтону все проверяют
-
Так. Ielts - більш передбачуваний я б сказала в тому плані.🥲
-
9:28? Нет пару дней назад
-
Якщо в Канаді то навіщо вище оцінки?
-
Я писала про Німеччину. Всі інформація є в моєму повідомленні в стрічці
-
Сегодня ?
-
Чому не повезло? Які оцінки по CELPIP отримала?
-
Для мене дуже велика проблема - зрозуміти акценти Тимпаче британський англійський Тому я навіть АЕЛС і не розглядала
-
Да, ближе к вечеру. Но девушка совсем недавно в 9:28 словила ( утром) . Тут как карта ляжет, как удачен ты в лотереи ))) или карма у всех разная 🙃 а если честно не смешно совсем… выматывает очень сильно! 🥺
-
Чоловік прибув в Канаду по візі CUAET, не по ЕТА чи візі, яка була до березня 2022 і він громадянин України?
12 Jan 2024, 17:45
Post 132477 of 412098
38 minutes ago