PR CUAET
-
Далі з зарахування біо з місяць/півтора - тиша. Потім запит на військову і знову тиша до Портал 1
-
Добрий вечір. Підкажіть будь-ласка, чи потрібно завантажувати ПР карту сестри, як доказ що ми подаємося через резидента Канади? І якщо так то куди завантажувати?
-
давно? скільки днів пройшло? мені, наприклад, від Wealthsimple прийшло підтвердження 1.05, а від CRA - 7.05
-
Всім дають нові ворк перміти. Просто комусь на ті самі терміни, а комусь на довше. Відмов в чаті я не бачила.
-
Такої вимоги в програмі немає. Але деякі люди завантажують все підряд і побільше, на всяк випадок.
-
Добрий вечір. Дивлюсь сайт IRCC для тих, хто ще не заїхав до Канади. У мого чоловіка така ситуація, бо він в Україні. Згідно з останніми правками, ті, хто отримав візу до 4 лютого 24го, зможуть отримати ворк перміт по прильоту до 31 липня?
-
Так
-
ви подали декларацію за 2023 рік через цю програму, все по інструкції = і листа не має?
-
Це не так. Я подавала першу декларацію своїх батьків через Wealthsimple Tax програму, і ніяких бумажок не надсилала в CRA. Про кабінет у CRA - то вірно, можна зареєструвати після того, як зроблять ассесмент першої декларації.
-
Можно, только учитывайте дополнительно property tax (и tax scolaire если в Квебеке) это может быть дополнительные $100-$300 к платежу в зависимости от того где недвижимость и как муниципалитет ее оценивает
-
Я перепрошую , але що робити якщо листа немає?
-
ну то вони зайняті дуже. Чекайте. Головне - є підтвердження, що відправили. А ще зробить пошук у пошті по Canada Revenue Agency або cra-arc.gc.ca
-
Но даже $300-400 тысяч за дуплекс в Квебеке это не плохо, в пригородах Калгари уже даже дороже. Просто надо учитывать что тут будет дополнительно tax scolaire в дополнению к property tax, и там может набежать до $600 дополнительно в месяц к платежу за ипотеку
-
Ми вже продовжили візітор рекорд Тепер треба візу(
-
На роботі дають Т4, а Т1 то назва форми персональної декларації.
-
Дуже дякую! Спробую
-
Так
-
А что касается Квебека, ждем пока Франсуа Лего достроит все те дома что он нам тут наобещал, может цены по упадут
-
Так, тобто лист про те що потрібно чекати оцінку , і все
-
Я непевно не скажу, бо я не завантажувала нічого зайвого. Але думаю, що ви праві - у додадкові, бо більш ніде не зможете
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago