PR CUAET
-
Прошу прощения Не обратила внимания куда написала
-
може до 16?
-
Вам лучше в подгруппу писать декларация. Потому что это группа для пр семейная
-
Дякую👍
-
там є можливість сплатити пакет - тоді, я так розумію, можна буде. Або знайдіть іншу програму, яка дозволяє нерезидентам безоплатно подавати
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/digital-services-individuals/netfile-overview/certified-software-netfile-program.html
-
Проблема в тому, що коли ставлю не резидент, воно пише що ви не можете заповнювати цю форму
-
це норм. Мій теж з 22 грудня оплата - повідомили МЗС тільки 5 січня та МЗС віддавав ще 2 тижня. Дехто зараз чекають передачу місяць. дехто так і недочекався за 2 місяця пошуків і отримав вже с діппоштою
-
t.me/prcuaet/55035/151503
-
Тобто як я розумію то лотерея?
-
Вибачте, не могли ви б ще раз розповісти та допомогти розібратися. Чи правильно я зрозуміла, що можно відсканувати оригінальний документ та відправити його до цієї пані Марії, вона робить переклад та як саме ставить цю печатку ? Чи вона в неї електронна? Чи вважається такий переклад як переклад копії документу, який потім додатково ще потрібно затвердити через юриста(?), що копія дійсна. Чи як? У мене в голові до цього моменту було тільки два варіанти: 1) фізично йти до перекладача з оригіналом документу, він перекладає та на фізичний переклад ставить печатку. Потім ти все це скануєш та завантажуєш до справи. 2) сканувати оригінальний документ, відправляти онлайн до перекладача, він робить переклад копії ( тому що скан вважається ж копією?). Після цього з цим перекладом та оригіналом документу йти засвідчувати, що копія вірна. Як правильно? Вже голова кругом йде ..
-
Підкажіть будь ласка, якщо в іншій країні подаватися, то потрібно ж підтвердження адреси проживання в цій країні?
-
🇨🇦‼️🎓 Про підтвердження дипломів у Канаді Насамперед знову застереження: підтверджувати дипломи можна задля різних цілей (вчитися, отримувати ліцензії), але нижче – лише про підтвердження дипломів для імміграції до Канади, тобто - для процесу отримання ПМП, і лише в дуже загальних рисах, оскільки процес оцінки залежить від країни, ВНЗ та оцінюючої організації. Якщо ви закінчили [вписати будь-який післяшкільний навчальний заклад] за межами Канади, вам швидше за все для імміграційного процесу потрібно буде оцінити освіту в канадській акредитованій організації – імміграційна влада не хоче ламати голову, відповідає ваш диплом північноамериканському бакалавру або, скажімо, магістра. Очевидно ж, що "бакалавр" десь у Мікронезії може сильно відрізнятися від "бакалавра" у Канаді чи США Оцінюючих організацій, акредитованих міністерством громадянства та імміграції для цієї мети, всього 7. З них п'ять оцінюють будь-яку освіту та дві – лише спеціалізовану. Якщо ви не лікар (коди професій NOC 3111 та 3112), або якщо ви лікар, але основна професія (primary occupation у контексті заяви на ПМП) відрізняється від 3111 та 3112, швидше за все ви оберете для оцінки World Education Services (WES). Ця контора дозволяє виконати оцінку відносно просто, у розумні терміни, з прийнятним результатом. Але взагалі вибір будь-якої з п'яти організацій загального профілю, що оцінюють, – ваш особистий вибір. Отже, WES. Ідемо на сайт www.wes.org, вибираємо "отримати оцінку", варіант "для Канади", "для імміграції (IRCC)". Створюємо обліковий запис. В обліковому записі відповідаємо на всі запитання – ім'я, особисті дані, відомості про закінчені ВНЗ. Заповнивши всі запитальники, потрапляємо на сторінку, де для кожного закінченого ВНЗ будуть розписані докладні інструкції: які документи потрібні, де і як запевнити, який переклад, як оформити, куди відправити на оцінку. Оплачуємо, слідуємо інструкціям, чекаємо на результат. Основна складність – виконати вимоги до документів (це може бути, наприклад, апостилювання, або документи в конверті, запечатаному ВНЗ). Залежно від країни перебування ВНЗ процедури можуть відрізнятися. Наприклад, у довоєнній Україні оцінку можна було робити за допомогою Інформаційно-іміджевого центру, але чи працює він зараз, і як саме – треба уточнювати. Є сенс також подивитися вимоги інших організацій, що оцінюють – можливо процедури для вашого ВНЗ в одній з них більш прийнятні. Якими будуть спеціальні заходи для тих, чиї альма матер зараз лежать у руїнах – залежить від статусу території і дій, які зробив/не зробив ваш ВНЗ під час зміни цього статус (мова йде про тот). Подробиці щодо оцінки освіти на офіційному сайті міністерства імміграції на цій сторінці. #eca #wes
-
в більшості - все ок. За 2-3 тижня інфо буде у МЗС і за 2 тижня вони передадуть паспорт. Потім 2 тижня він йде. Але випадки бувають... як і у всіх
-
Подскажите на счет справки о несудимости с Италии как ее получить.У кого то получилось?
-
я за 2022 год в 2023 году подала первую декларацию он-лайн через Welthsimple, получила от СRA оценку и доступ в свой кабинет, которым до сих пор благополучно пользуюсь.
-
Це Африка. В Анголі є слоти
-
Як це ви зробили? Кожен дня заходжу ? Який секрет
-
я за 2022 год в 2023 году подала первую декларацию он-лайн через Welthsimple, получила от СRA оценку и доступ в свой кабинет, которым до сих пор благополучно пользуюсь.
-
Первую декларацию вам надо выслать по почте. Вы не можете выслать онлайн
12 Jan 2024, 17:45
Post 132955 of 390456
about a minute ago