PR CUAET
-
Просто враховуючи ситуацію, що зараз дефіцит на ринку і усі швидко продають, хочеться розуміти із практики на скільки це реально. Щоб розуміти чи є сенс взагалі поки щось дивитись…
-
Так все це зробила, а все рівно форма не пропускає!?(.. чогось недостатньо пише🤔
-
О в мене перше було таке ж😅
-
И не говорите 🤦♀🤦♀🤦♀ ircc как обычно работает только по понедельникам
-
Якщо дорослий, то ще й гараж!!!
-
Мені
-
Скоріш за все повернуть ((( нам повернули з поміткою « не наш округ .»
-
а що вже слоти продають?? "міняю квартиру на борщагівці за слот в Едмонтон?" )))))
-
Чи є тут хтось кому в останній час вдалося зловити слот в Едмонтон на поспорив дії для дорослих?
-
А які слоти сьогодні ловити, тільки Оттава має бути?
-
Thanks
-
Okay
-
Минулої середи я спіймала на цю середу і ще багато людей з цього чату
-
Нам обычно все по вторникам приходило😂
-
Щасливчик)
-
Еще вторники
-
Ні, тільки notice of assessment, і від чоловіка/ дружини теж
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Для того щоб подовжити бенефіти у рек центр, та проїзні по знижці я правильно розумію що треба дочекатись відповіді NOA від CRA? Чи я можу взяти сумму загального заробітку із моєї Т1 форми. Дякую
-
О 5 чи о 6 ловили?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка до кого можна звернутися, работадатель мого чоловіка готовий видати йому JAL, вже кілька місяців займається цим питанням і кожен раз вони запитують якісь додаткові документи, він не хоче напартачити і попросив щоб ми знайшли людину який його проконсультує з цього питання. Ми знаходимося в провінції Саскачеван, місто Саскатун. Організація куди ми звернулися для того щоб нам допомогли зібрати пакет документів сказали що вони цим питанням не займаються. Заздалегідь дякую за відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
Post 133428 of 398586
2 minutes ago