PR CUAET
-
У мене питання до всіх учасників🙌
-
LMIA надає 50 додаткових балів Це не є обовʼязковим документом Так саме не є обовʼязковою вимогою маючи ЛМІА переходити на закритий робочий перміт
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як оплачували довідку про несудимість з Німеччини. Wise та Paysend відхиляють переказ.
-
Доброго дня. Напевно багато з тих, хто прибув за програмою CUAET вже зіткнулися з неможливістю отримати бали за наявний джоб офер через відкритий ворк перміт. Чи є якесь рішення? Просити роботодавця спробувати отримати LMIA, чи намагатися замінити відкритий ворк перміт на employer-specific?
-
Ну я чув що є обмежена кількість віз на день, тому рекомендують реєструватись на ранок.
-
Добрий день.Чи може хтось підказати коледжі або університети,де дають знижку українцям?Можливо,хтось навчається
-
мені навіть помилку не видає просто код в дії не показує мабуть дія висить
-
Те ж саме...
-
Теж довго чекаю, 50 днів, статус не змінився, офіс в Калгарі
-
Так
-
Тобто без їх втручання все одно нічого не зробиш?
-
Так(
-
То не обов'язково, навіть краще їх не рухати, але потім треба буде перекинути на один і взяти чек в банку з усією сумою. Принаймні мені так сказали.
-
неможливо залогінитись у всіх так?
-
А якщо гроші на даунпаймент в мене лежать на моїх рахунках в декількох банках - чи обов’язково (чи бажано й чому?) зібрати їх в одному банку?
-
Моя посада може дати мені 200 балів, в тому то й річ…
-
А з якого ви офісу чекаєте?
-
Університет Альберти минулого року давав гранти, які покривали вартістьнавчання, харчування, страхівки та книжок. На цей рік зробили ціни як для канадців і також давали гранти на покриття того всього. На цей рік, поки інформації не має.
-
Що таке с-левел? Senior? Мій НОК 90010. Це 200 балів, якщо я розумію правильно.
-
За скільки часу у вас зарахувалась біометрія після здачі?
12 Jan 2024, 17:45
Post 133526 of 407923
less than a minute ago