PR CUAET
-
Так(
-
То не обов'язково, навіть краще їх не рухати, але потім треба буде перекинути на один і взяти чек в банку з усією сумою. Принаймні мені так сказали.
-
неможливо залогінитись у всіх так?
-
А якщо гроші на даунпаймент в мене лежать на моїх рахунках в декількох банках - чи обов’язково (чи бажано й чому?) зібрати їх в одному банку?
-
Моя посада може дати мені 200 балів, в тому то й річ…
-
А з якого ви офісу чекаєте?
-
Університет Альберти минулого року давав гранти, які покривали вартістьнавчання, харчування, страхівки та книжок. На цей рік зробили ціни як для канадців і також давали гранти на покриття того всього. На цей рік, поки інформації не має.
-
Що таке с-левел? Senior? Мій НОК 90010. Це 200 балів, якщо я розумію правильно.
-
За скільки часу у вас зарахувалась біометрія після здачі?
-
Тож проблема саме із сайтом МЗС
-
Яка провінція? В Альберті дають domestic tuition fees українцям University of Alberta та NAIT
-
Справа не в Дії. Я через банк АйДі заходжу.
-
В деяких університетах дають, у той час як в інших - ні. Тож треба запитувати в університеті, куди збираєтеся вступати
-
Так нормально, тільки 200 буде важко. На 50 цілком реально. 200 то позиції с- левел
-
Спасибо большое
-
але майте на увазі, що е-трансфером їх швидко не вийде перекинути, бо там ліміт 3к здаєтьс янавіть на тиждень. Тому доведеться піти в банк, щоб перекинути гроші в інший банк на свій аккаунт однією сумою, а потім піти за банк драфтом в той самий банк де будуть усі гроші. А то може вимагати апоінтменту і тому краще то все планувати зробити за тиждень до підписання договору у юриста і передачі йому чеку.
-
І це цілком нормально отримувати LIMA для посади на якій я працюю вже більше року?
-
По мінімалці знайшла. Але як дізнатись яка мінімалка в галузі? Наприклад, retail.
-
Має бути не менше мінімальної (у вашій галузі) Не обов'язково погодинна. Може бути ставка. Але в перерахунку на години оплата має бути не менше за мінімальну
-
900 і є 00, хіба ні?
12 Jan 2024, 17:45
Post 133537 of 384919
less than a minute ago