PR CUAET
-
Я спочатку оплатили аплікацію. Пізніше оплатила біометрію і відправила чек про оплату як писали вище в повідомленнях(Але краще оплачувати все одразу). Сьогодні отримала саме запит на здачу біометрії (Biometric Instructions Letter)
-
Альберта. По Альберта Апортюніті Стрім. Наче продажі не входять, чи я помиляюсь. Бо переймаюся екзаменом, що на 5 не дотягну, тоді точно не як Key holder ( бо це скор 5 по всіх ) Взагалі треба вказувати які обов'язки, та який Нок, чи вони тільки дивляться на обов'язки.
-
Доброго вечора! Хотів би дізнатись, якщо ми збираємось подаватись на PR, але скоро закінчується віза, є сенс подаватись на нову візу? якщо є то скільки треба заплатити, якщо взагалі треба
-
Можливо буде цікаво, я писала member of parliament щодо ircc вони мені відповіли «IRCC is experiencing major delays in issuing eCoPrs – some upwards of 150 days from portal creation.»
-
Я повторно здавала біометрію
-
Добрий вечір. Чи потрібна віза дитині, чи має її наявність значення для подачі на пр? Робимо новий візітор, думали подати на вклейку візи, кажуть що не потрібно, хіба плануєм кудись виїжджати
-
В нас теж вже Надія майже зникла. Всі вже по відпустках.
-
Навіть не надіюсь отримати його до нового року.
-
У нас теж 🥲
-
Montreal
-
А який офіс вас розглядає? Монреаль?
-
Ще ні, чекаємо з 23 листопада
-
Ну то майте совість. Всім потрібно завтра . Я теж не можу чекати. Мені теж треба в січні
-
Довідка про несудимість з російського консульства. Заповнили дві заяви російською мовою, зробили дві ксерокопії першої сторінки закордонного паспорту, ксерокопію ворк перміту. Всі документи завірили у канадського нотаріуса (notary public). На пошті оплатили 88 дол для отримання довідки англійською мовою. Усі документи відправити в Торонто, адже в Оттаві ( провінція Альберта не вказана як така на сайті) я так зрозуміла, ми таку довідку отримати не зможемо. Дата відправлення-27.11., дата отримання-12.12.
-
дякую
-
Листа і грошей достатньо
-
Там буде запрос доказу того що ви звільнені від оплати.І це в обовʼязкових документах
-
Доброго дня усім. Хочу розповісти інформацію про отримання довідок з Росії та Польщі. Отже, для отримання довідки з Польщі я скачала форму на сайті «Міністерства справедливості», вказала канадську адресу в шапці заяви, дані чоловіка, номер песеля, адресу де він проживав у Польщі. Оплатили через Wise. Роздрукували платіжку, до заяви додали також першу сторінку закордонного паспорту. Відправили терміновим листом, коштувало 50 дол разом з конвертом. Відправили 09.11., отримали зворотний конверт минулого тижня, 14.12.
-
А треба додати пояснювання ?
-
Так звичайно повідомляють про запит на здачу біометріі.
12 Jan 2024, 17:45
Post 13371 of 402593
4 minutes ago