PR CUAET
-
*Президент України підписав закон про мобілізацію* Про це йдеться на сайті парламенту. Закон набере чинності через місяць із наступного дня його оприлюднення. Потім певний час триватиме перехідний період - для того, щоб військовозобовʼязані могли оновити дані через електронний кабінет, ЦНАП чи ТЦК.
-
*Президент України підписав закон про мобілізацію* Про це йдеться на сайті парламенту. Закон набере чинності через місяць із наступного дня його оприлюднення. Потім певний час триватиме перехідний період - для того, щоб військовозобовʼязані могли оновити дані через електронний кабінет, ЦНАП чи ТЦК.
-
Так само пусто зараз там, і судячи з хронології багатьох людей його мають зарахувати ще повторно
-
О, дякую. Це редакція підписаного зеленським чи стефанішиним? Бо саму редакцію знайти не можу
-
Можна, ми допомагаємо взяти довідки та готуємо до PR
-
Судя по скрину ему не дали новый ворк пермит на три года. Там же указан срок окончания 09.09.2026, а не 12.04.2027. У него первый ворк пермит был до марта 2025г.?
-
Если я правильно поняла, подписанного дока еще нигде нет официально. Есть только то что согласовывали. Так что в любом случае ждать разъяснений надо по конкретным статьям.
-
Скажіть, можливо є відслідковані дні тижні, коли приходять сповіщення від них... щось мені здається що тільки по вівторках то все робиться 🙈
-
Я дзвонила на тому тижні... чекаємо запрошення на портал 1 надати свої данні.... другу прийшов, нам ще ні..подавались і БІО день в день... Досі ми чекаємо.
-
www.instagram.com/reel/C50-oOrLqCw/?igsh=ZXhiNmNtaWl1NjM2
-
Подавалась онлайн
-
Сам закон не читала еще Попрошу мужа почитать и объяснить за какое место и как сильно всех возьмут
-
Після того як я подала декларацію онлайн (whealthsimple) я її отримала в СRA кабінеті через пару хвилин, ще через дні два вона затверджена. У вас є кабінет CRA?
-
Читайте уважно що написано раніше. Був до квітня 2025
-
Дуже вдячна!
-
go.mfa.gov.ua
-
Тарасе, доброго дня! Чи не могли б Ви, будь ласка, поділитися посиланням на сайт, де можна продивлятися слоти для запису? Дякую наперед!
-
я так розумію - цю версію і підписали (внизу дата)
-
Привет а кто-то делал паспорт через фирму может кто то посоветовать фирму. Спасибо
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, хтось уже подавався на піар по програмі возз‘єднання сімей (та, що діє для українців до жовтня 2024) в Квебеку?
12 Jan 2024, 17:45
Post 134843 of 412098
41 minutes ago