PR CUAET
-
Як коли ти знаходишся не на території країни фізично ,їх мають зарахувати як фізичне 😂😂перебування
-
пишіть в приват
-
Immigration Refugee Board. Це структура яка проводить різноманітні слухання та трибунали. Наприклад біженства, забирання ПР, депортації, і тд і тп
-
А це хочуть всюди прикрутити)
-
Якщо хоча б один НОК 1+ рік то його можна декларувати як основний, і тоді решта доплюсовуються. Але якщо немає НОК з 1 роком досвіду = немає основного НОК = не можна відкрити ЕЕ
-
А де пиши про електронні??
-
Якщо потрібно детально розказати процедуру (бо нюансів там досить багато), я часто проводжу тристоронні консультації для вас та емплоєра одночасно. Якщо вас таке цікавить - звертайтеся в приват
-
Не плутайте постійну і тимчасову міграцію. Тимчасова це ворк перміти і стаді перміти
-
Добрий день. Це буде стосуватися і програми по возз'єднанню сім'ї?
-
Теж послухаю треба чи ні , в мене в травні 2024 🥹
-
Зверніться у конкретний заклад, надайте їм свої документи, вони зроблять оцінку і приймуть рішення, чи зарахувати вам якісь предмети і кредити, а те, що залишиться, треба буде проходити тут
-
Скажи, що кожен з темпорарі здасть франсе на 7, то житло різко перестане бути проблемою)
-
нужно пояснить почему не служил и подкрепление документами с переводом, если есть
-
Прийшов до запит на military records, можливо хтось може поділитися своїм досвідом, якщо не служила людина, чи буде це проблемою для отримання пр? Та ще одне не можу, сам документ відкрити?(
-
А пламондон з лєго просто як популісти на гребні хвилі - братухи борцухи з темпорарі резидентами😂
-
І округлення йде на мінус, так? Наприклад 1 рік і 11 місяців буде в системі 2 роки, чи 1 рік?
-
Вітаю,якщо можна то скиньте будь-ласка інформацію по 0 декларації
-
Імена дваома мовами потрібно писати і в онлайн формах - можливо це те що вони і хочуть від вас. Там в інструкціях криво написано, але всетаки в порталі це написано
-
Чи завтра?
-
Привіт Сьогодні будуть слоти в Оттаві ?
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago