PR CUAET
-
Зверніться у конкретний заклад, надайте їм свої документи, вони зроблять оцінку і приймуть рішення, чи зарахувати вам якісь предмети і кредити, а те, що залишиться, треба буде проходити тут
-
Скажи, що кожен з темпорарі здасть франсе на 7, то житло різко перестане бути проблемою)
-
нужно пояснить почему не служил и подкрепление документами с переводом, если есть
-
Прийшов до запит на military records, можливо хтось може поділитися своїм досвідом, якщо не служила людина, чи буде це проблемою для отримання пр? Та ще одне не можу, сам документ відкрити?(
-
А пламондон з лєго просто як популісти на гребні хвилі - братухи борцухи з темпорарі резидентами😂
-
І округлення йде на мінус, так? Наприклад 1 рік і 11 місяців буде в системі 2 роки, чи 1 рік?
-
Вітаю,якщо можна то скиньте будь-ласка інформацію по 0 декларації
-
Імена дваома мовами потрібно писати і в онлайн формах - можливо це те що вони і хочуть від вас. Там в інструкціях криво написано, але всетаки в порталі це написано
-
Чи завтра?
-
Привіт Сьогодні будуть слоти в Оттаві ?
-
Скоріш навпаки.
-
Так
-
А в самій формі, ту що вони присилають теж треба заповнювати?
-
Нащо ти мені правду розказуєш?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як підтвердити в Канаді свій диплом стоматолога ? В Україні працював 6 років.
-
Я тобі скажу половина перманентів і громадян не здадуть франсе на 7. Письмо так точно)))
-
На общих основаниях надо начинать с вуза. Вступительная компания начинается практически за год до начала учёбы. Надо подать доки по их требованиям. У нас это были три последних класса, IELTS academic и оплата за первый курс. Они присылают доки о зачислении, которые подаешь на студ.визу и на основании которых получаешь стади пермит в первом порту. Если несовершеннолетная, доверенность от родителей на взрослого здесь. Вроде все. Начинайте с выбора вуза и дальше они уже все расскажут.
-
Зазвичай вони щодня виставляють
-
Та як їм відправляти?
-
Привет, если коротко насколько сложно получить рабочую визу США, на сколько её дают и сложно ли продлить?
12 Jan 2024, 17:45
Post 135014 of 398858
16 minutes ago