Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Тоже с AOR был дозапрос. Пересылал через веб.форму
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ilya
    wrote on last edited by
    Тобто для Express Entry може бути достатньо лише переклада українського сертифікованого перекладача з печаткою, без завірення нотаріуса?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    www.eventbrite.ca/e/krut-calgary-jan-24-first-canadian-tour-tickets-780666503527?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Noname
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь-ласка На сайті Wes в "Name of Diploma/Certificate" писати "Dyplom magistra" чи як в дипломі прям написано великими літерами "Master's Diploma"? І якщо університет змінив назву, то стару назву? Бо в мене назва одна, на сайті з меню є мій університет але різниця в 1 літеру і зараз в нього завсім інша назва Я вказав так як написано на дипломі
    1 Reply Last reply
    0
  • t5118564042T Offline
    t5118564042T Offline
    Yura A
    wrote on last edited by
    Это абсолютно разные вещи виза и WP. Обязательно нужен. Виза не даёт права на работу!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1149142277T Offline
    t1149142277T Offline
    Вера Мельник
    wrote on last edited by
    А також. Бали нараховуються за заробітню плату. А якщо ти маєш основну роботу, full time, по ноку якої і подаєшся а також додаткову- офіційну, але part time,  іншого ноку.  Або навіть того ж. Як рахуються бали за зп?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Легендарне кіно «Карпатський дідусь» у Калгарі, 20 січня! Початок фільму о 19:00. Придбати квитки можна тут: www.eventbrite.ca/e/my-carpathian-grandpa-calgary-tickets-779156918317?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios Ціна - $24.30 🌄 МІЙ КАРПАТСЬКИЙ ДІДУСЬ у кінотеатрах Канади! 🥰 Тепла комедія режисера Зази Буадзе, в якій стосунки діда й онука перетворюється на битву двох поколінь, але врешті-решт вони обидва дізнаються про велике значення сім'ї. 🌟 В ролях – народний артист України Богдан Бенюк і молодий італійський актор Сімоне Коста. 🎞 Про що кіно: Мікеле живе життям звичайного підлітка в сонячній Італії, але одного дня він змушений вирушити у далеку подорож до маленького села в Карпатах, де, як виявилось, у нього є дідусь! Перше знайомство відразу йде не за планом – дід виявляється тим ще буркотливим стариганем, який не знає жодного слова ані англійською, ані італійською. Онук планує якнайшвидше повернутись додому, але, схоже, він тут застряг… #кіноканада #канадакіно #бенюк #сімонекоста #мійкарпатськийдідусь #filmhive #ukrainianscanada #українцівканаді #українськекіно #українськаканада
    1 Reply Last reply
    0
  • t841305493T Offline
    t841305493T Offline
    Маша
    wrote on last edited by
    Всем здравствуйте, у меня закончился срок действия паспорта, визы (visitor v-1) и ворк пермита. Я подавалась на новый ворк пермит, но через время запросили паспорт на вклейку визы (хотя подавалась на продление ворк пермита) и пришел паспорт в вклеенной визой worker w-1. И имея сейчас эту визу я не знаю нужно ли подаваться на ворк пермит, потому что везде, где я искала информацию, пишется, что это одно и тоже. Может кто-то сталкивался с подобным и знает что делать?
    1 Reply Last reply
    0
  • t218244114T Offline
    t218244114T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, після того, як новий паспорт приходить в консульство, його треба забирати саме з консульства чи є можливість, щоб його вислали поштою? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Стосується всіх.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anasyasiia Kuzina
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Можливо тут є в когось контакти перекладача Dmitry Stakhov. Буду вдячна!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    @OstapBosak Підкажіть, будь-ласка по можливості, а можна одночасно податися і на WP (зняти обмеження, щоб спробувати продовжити строк) і на Study Permit (бо є в планах навчатися)? І це потрібно зробити до 31.03.2024?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anasyasiia Kuzina
    wrote on last edited by
    Це стосується дитини до 16 років?
    1 Reply Last reply
    0
  • t860365214T Offline
    t860365214T Offline
    Iryna Y
    wrote on last edited by
    І якщо я не помиляюсь, ще можуть бути вимоги до термінів існування компанії. Але я не впевнена (виправте,якщо я помиляюсь)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina Zadneprovskaya
    wrote on last edited by
    В моем случае английский до Канады был: Давно в школе... что-то там в универе; Попытки выучить на курсах, после работы (больше 13 лет назад) ...потом затишье лет так на 10... чтобы начать учить его снова со старшим ребёнком с 1го по 3й класс. Для меня, самым тяжёлым оказался reading в CELPIP. первый раз пришла, и сдала reading на 3 балла. Все потому, что мне попались в сложных, действительно сложные статьи (про колени и артрит и про древние колонны), и у меня изначально не было желания туда сильно вникать... Второй раз я уже знала, что меня валит...и я уже была более сконцентрирована на именно reading...но и тем не менее, вот чуть-чуть больше времени бы по каждому тексту, и было бы вообще лучше. ПС. Пока готовилась дома, на половину вопросов отвечала при подготовке...но, на самом тесте второй раз по reading набрала только 4 балла. Итого: reading 4, listening 5, writing 6, speaking 6
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    100%, в мене виходило з тим афідавітом з 1 сторінки сертифікату про шлюб 12 сторінок з тими перекладами і афідавітами 🙈 бо вимоги розмиті і хочеш перестрахуватись
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihshy
    wrote on last edited by
    Трішечки заступиться за цивільних ))
    1 Reply Last reply
    0
  • t143151741T Offline
    t143151741T Offline
    OksG
    wrote on last edited by
    Если вы подавали декларацию в прошлом году, вам должны были оригинал прислать на красивом бланке. Но и в личном кабинете тоже есть
    1 Reply Last reply
    0
  • t726154806T Offline
    t726154806T Offline
    Maxim Korobii
    wrote on last edited by
    Велике дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Як мінімум 6 міс в нс, як мінімум 12 міс в загальному Дві умови Це може бути 6 міс будь де і 6 міс в нс Або Це може бути 12 міс в нс Одна й та ж професія в усіх випадках
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags