PR CUAET
-
Доброго ранку, як можна перевести бали CLB в CELPIP? Здавала недавно CLB, цікавить чи хватає балів чи треба в пришвидшеному темпі вчити англійську 😅
-
Ні, головне податися на федеральний єтап до закінчення дії номінації
-
Юліє, а що ще треба мати з собою, коли приїздиш у Посольство для оформлення нового паспорту? Заповнену заяву? Конверти з марками?
-
Напишіть як отримаєте.Теж планую без витягу з дії. Цікаво скільки займе часу. Читав ,що до 3 місяців..
-
Та ще рано, тільки 2 місяці майже пройшло...
-
Через посольство в Оттаві
-
Підкажіть будь ласка, а якщо в процесі розгляду документів на федеральному етапі закінчиться номінація від провінції, то чи потрібно її продовжувати? Дякую 🙏
-
Мова йде саме про реджістрі. Їх не підходить
-
Наприклад я зробила через 1,5 місяці після в'їзду. Подали на новий із зняттям обмежень і він виданий на три роки з новою датою.
-
Доступ до деяких видів робіт, до яких він обмежений ( напр. з дітьми). Теоретично може. Залежить від офіцера. І думаю від того, коли ви саме Ви його робите після в'їзду в країну. Маю на увазі порушення терміну проходження ( 90 днів)
-
Добрий день. Мені потрібна порада. Отримував вищу освіту у Польщі - магістра і бакалавра. Зареєструвався на ВЕС і написав до свого університету просьбу щоб виставили мені Academic Transcript I Academic Degree та їхні переклади на англійську мову. Через тиждень мені відповіли що вони нічого офіційного не можуть виставити кромі диплому і його суплементу які я вже давно отримав. Чи хтось навчався у Польщі і через це проходив? Дякую
-
Кто-нибудь знает, что делать со справками о несудимрсти с Доминиканской Республики и Венесуэлы? Пройдёт если перевести или этого недостаточно?
-
Всім привіт, що дає зняття обмеження з ворк перміту по куает? Чи збільшується термін ворк перміту?
-
Доброго дня. Якщо треба зняти обмеження з воркперміту, але з часу проходження медогляду вже мінуло більше року, його треба знову проходити?
-
Как минимум осмотр врача покрывает провинциальный страховка точно.
-
Мені щойно відписали в іншій групі, що можна оформити медичне страхування в британській Колумбії, яке покриває екзамен
-
Не думаю що в БК набагато відрізняються ціни
-
Дякую)
-
Не знаю як в Британській Колумбії, але в Оттаві можна зробити мед.екзамен за +-180 доларів на дорослого.
-
Я не указывал опыт вне Канады
12 Jan 2024, 17:45
Post 13599 of 398858
4 minutes ago