PR CUAET
-
Якщо Ви знаєте, хотів запитати - на фото з права, я так розумію це номер аплікації по аоs, а з ліва - IRCC по аплікації по cuaet чи якійсь іншій? Заздалегідь дякую
-
Individuals with a Canada Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET) work permit; a work permit supported by a Labour Market Impact Assessment (LMIA), or a Mobilite Francophone Work Permit can apply in National Occupation Classification TEER “1”, “2”, “3”, "4" and "5" occupations. Тобто якщо ворк перміт з позначкою CUAET, то любий NOC підходить і навіть з TEER 4,5.
-
Так ще ж є Skilled Worker With Existing Work Permit, там ніби любий NOC. Вони ж розширили нещодавно.
-
Дякую!
-
Если дольше 6 мес
-
Я додавала через proof of relationship, в одному файлі було свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб (зміна прізвища), пр карта та NOA
-
Чи потрібна довідка з Чехіі, якщо жив там ще в 2007-2011 роках ?
-
Все верно. Дочка сдавала его при поступлении в университет.
-
Можна і ваше і її сюди
-
Сюди ваше свідоцтво про народження
-
Не дуже маю час шукати, але це було ранньої осені 2023
-
А що за оголошення про прискорення? Є джерело?
-
Чи Canadian Birth Certificate?
-
Зрозумів, очікую отримання OINP, потрібна буде консультація відносно федерального єтапу, як тільки отримаю буду звертатися
-
Чи сюди?
-
Підкажіть, будь ласка, куди підчепити в аплікації сертифікат народження доньки (вона має канадський паспорт, а мене спонсорує)
-
Більшість моїх свіжіших вайлів за 2023 зараз на етапі OINP або тільки недавно подалися на Федеральний етап
-
Але це було трохи давніше (2022-2023), тобто до того як офіційно оголосили що При прискорюють
-
Десь 9 місяців
-
Прохання до модераторів, та активних учасників групи. Так як кількість людей та повідомлень зростає, а також загруженість основною роботоб також (останні пів року працюю і так по 60-70 годин в тиждень), не зважди встигаю перечитати всі повідомлення в чаті. Якщо бачите що є питання на які ще ніхто не відповів, або щось нове що варто адресувати, і я цього за 24-48 годин не зробив - пишіть мені в приват, з лінком на той месидж. Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
Post 135 of 399212
3 minutes ago