PR CUAET
-
В Ботсване есть люди и нет посольства, в Канаде есть 3. Норм аргумент? Или вы более украинка чем люди в других странах?
-
RRSP есть у многих, но это не значит, что CRA автоматические делает закобчение что вы его точно используете как Homebuyers plan для покупки жилья
-
❗️Важливо для чоловіків! ❗️ 📜 Закон №10449 про мобілізацію прийнято! Але є хороші новини! 🗓З 16.04 ви маєте 60 діб, щоб безперешкодно подати документи на отримання паспорту у посольстві, без необхідності пред'являти воєнний квиток чи інші документи з воєнкомату. 🔔Увага: Закон вже прийнятий, але ще не зрозуміло, як він буде діяти через 60 діб.
-
Тобто все одно в Ботсвану вʼїхало більше? Ок. Пріоритети, такі пріоритети
-
Та їм і позбавлення громадянства не буде підставою. Це геноцид своїх своїми!Вони якби могли то мертвими прикривалися б щоб тільки хтось їх боронив
-
И сколько у вас он занял?
-
Так
-
Или что сняли но совсем не давно и банк еще не успел передать им информацию
-
Вас обманули. Изучите статистику нормальную
-
Это значит что вы еще не снимали деньги с RRSP для покупки жилья
-
Мені нещодавно скинули статистику про українців в Канаді. Видано віз близько 1 млн, прибуло 900, покинули Канаду 200 тис
-
Проживання за кордоном тепер не буде підставою для зняття, або не ведення військового обліку, тому так
-
До речі, в моїх нотусах було про США. Хоча ні віз ні поїздок не було ....
-
Но я думаю нам скоро скажут с какого числа станет можно $60,000 снимать
-
В CRA аккаунті пише, що у мене немає Home Buyers Plan. А хто його мені відкриє і коли? На етапі покупки будинку він відкривається той план кимось чи я сама коли буду за той рік подавати декларацію маю якось вказати що я використовувала гроші з rrsp і cra мені само відкриє той Home Buyers Plan?
-
И пока правительство не оголосит дату когда будет $60,000 то останется все как есть
-
Можливо, я не знаю про це багато, просто це досить довгий процес. Дякую
-
Снимать можно только при наличии законченного договора на покупку
-
якщо звісно є бажання
-
А тоді треба зніматися, на підставі постійного проживання
12 Jan 2024, 17:45
Post 136116 of 407893
2 minutes ago