PR CUAET
-
Мені щойно відписали в іншій групі, що можна оформити медичне страхування в британській Колумбії, яке покриває екзамен
-
Не думаю що в БК набагато відрізняються ціни
-
Дякую)
-
Не знаю як в Британській Колумбії, але в Оттаві можна зробити мед.екзамен за +-180 доларів на дорослого.
-
Я не указывал опыт вне Канады
-
Привіт, скажіть, будь ласка, може хтось стикався, скільки коштує медікал екзем на дорослого в Ванкувері? Чи взагалі в Британській Колумбії. Плануємо їхати до Ванкуверу, зараз в Європі, думали тут пройти екзамен наперед, але ціна 365€. Чи така сама ціна +- в Британській Колумбії? Дякую
-
Вітаю Консульство отримало наш конверт 21-го листопада, досі назад не отримали. Але за досвідом людей в цьому чаті бачу, що наразі процес займає +- місяць, якщо були додані витяги з Дія. Я очікую отримати протягом тижня. Це саме з Торонто, з Оттави, наче, все швидше набагато.
-
Поліція в Китаї вимагає у китайця, який знаходиться в Канаді, для отримання «свіжої» довідки про несудимість якийсь документ, який зазначає намір подати на PR. Що це за маячня? Що це за документ?
-
на місті
-
по різному. Як пощастить.
-
Кому що зручніше
-
Ну... В таблиці доволі правильно написано все на мою думку) редіт довго гортати
-
АОР в минулому) також рахував собі приблизно 4 міс. На 2 дня промахнувся)
-
Зараз за середину-кінець серпня заявок приходять aor
-
Там зразу в таблиці написано за яке число є розгляд aor
-
Ну в загальному на реддіті мені зручніше. Я після кожного етапу продивляюсь і примірно підраховую строки наступного оновлення
-
В reddit не так зручно дивитись. Там куча інших є потоків. В таблиці тільки non ee pnp. Якщо до таблиці придивитись вона дуже зручна
-
Таблиця не дуже зручна, ось тут по кілька разів на день оновлення. www.reddit.com/r/ImmigrationCanada/comments/100bnau/megathread_processing_times_permanent_resident/
-
Шановні, хто вже пройшов портал 2, там треба фото підгружати які зроблені не пізніше 6 місяців? Я свої робив перед подачею на фед етап і вони вже майже 6 міс. Треба оновити?
-
Дуже дякую вам за відповідь
12 Jan 2024, 17:45
6 minutes ago